Lär dig mer om dataskyddsfrågor

Inbyggt dataskydd Vad är inbyggt dataskydd och hur kan det hjälpa ditt företag? Klicka dig vidare här för att lära dig mer och om olika sätt att komma igång med inbyggt dataskydd.

Utgivningsbevis – Utgivningsbevis ger grundlagsskydd åt din databas. Men hur fungerar det i praktiken? Klicka här för att veta mer.

Europeiska dataskyddsstyrelsen – EDPB erbjuder generell guidning för att förtydliga termer inom europeisk dataskyddslagstiftning. Läs här om vad de gör och deras huvudfrågor.

Googles privacy sandbox The Privacy Sandbox är ett initiativ från Google som syftar till att skapa standarder för webbplatser så att de kan använda användarinformation utan att kompromissa med användarnas integritet. Klicka här för att lära dig mer.

DSA Transparency Database DSA Transparency Database är en del av Digital Services Act (DSA), en föreslagen lagstiftning från Europeiska kommissionen som vill reglera digitala tjänster och plattformar för att främja användarnas rättigheter och skydda dem online. Läs mer här.

Noll- första- andra- och tredjepartsdata, vad är skillnaden? Att förstå olika typer av data, som noll-, första-, andra- och tredjepartsdata, kan vara knepigt. Vi reder ut de olika typerna av data! Klicka här för att lära dig mer.

Begreppsförklaring – MarTech Under begreppet MarTech finns allt från verktyg för att skapa och genomföra kampanjer till att mäta deras resultat, både online och offline. Klicka här för att lära dig mer.