Befintliga medlemmar

Det är tillsammans vi är starka och kan påverka möjligheterna

för en kommersiell yttrandefrihet.

Se här vilka som är med och stöttar detta viktiga arbete.

Filtrera för att träffa rätt utifrån ditt intresse.

0-9
21GRAMS
21GRAMS

Branschens ledande techbolag inom distribution av fysisk och digital post, samt annan kommunikation och betalningar. Bolaget har vuxit snabbt, bland annat genom flera förvärv, och närmar sig snart 100 anställda på den nordiska marknaden. Sedan april 2021 ingår 21grams i den belgiska koncernen Unifiedpost Group.

Kategorier:
ADRbetallösningarDistributionPosttjänsterReklam
Hemsida:21GRAMSKontakt:Stefan Blomqvist
A
Abby World
Abby World

ABBY.WORLD is an interdisciplinary creative agency delivering fully integrated brand worlds through strategy, visual identity and communication. We believe it is critical for creative work to be tailored to this weave at any given moment in order to be able to inspire or drive change. We put strong emphasis on looking for the new path within any given problem. We embrace the complexity of culture in our work to achieve precise simplicity.

Kategorier:
ReklambyråSäljare
Hemsida:Abby WorldKontakt:Mandarva Stenborg
Adamello
Adamello

Adamello är en specialistbyrå med fokus på e-mail marketing och marketing automation. I 10 års tid har vi hjälpt kunder att skapa konkreta och mätbara resultat genom e-postmarknadsföring. Vårt team har spetskompetensen som tar er e-postmarknadsföring till nästa nivå. Vi erbjuder ert företag e-postkampanjer mot rätt målgrupp kombinerat med hög leveransbarhet och kvalité i alla led. Adamello kan hjälpa er hitta nya kunder och göra kvalificerad leadsgenerering för att öka er försäljning!

Kategorier:
Digital marknadsföringE-postmarknadsföringMarketing AutomationSäljare
Hemsida:AdamelloKontakt:Nicholas Müller
Advokatfirman Delphi
Advokatfirman Delphi

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål. Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg.

Kategorier:
AdvokatbyråKonsultKöpareSäljare
Hemsida:Advokatfirman DelphiKontakt:Agnes Hammarstrand
Agria Djurförsäkring
Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring. Agria finns även i Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland och Storbritannien.

Kategorier:
FörsäkringKöpare
Hemsida:Agria DjurförsäkringKontakt:Martin Östergren Fahnehielm
AIG
AIG

AIG etablerades i Sverige 1973. Inledningsvis var målsättningen främst att svara mot den ökande marknaden och behovet av expertis kring globala försäkringsprogram för större multinationella bolag. Under åren har vi breddat vår verksamhet och etablerat oss i allt fler marknadssegment. Vi koncentrerar oss på de områden där vi kan dra nytta av vår roll som marknadsledare och innovatör. För oss är det viktigt att kunna erbjuda försäkringsupplägg som täcker speciella behov. Exempel på områden där vi kan erbjuda expertis och lösningar utöver det vanliga är VD- & styrelseansvar, förmögenhetsbrott, professionsansvar, kidnappning och utpressning, transport, egendom, tjänsteresa, allmänt ansvar och produktansvar, miljöansvar, flyg- och kreditförsäkring samt nischade sjuk- och olycksfallsförsäkringar riktade till privatpersoner. Kontakta oss gärna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina försäkringsbehov.

Kategorier:
FörsäkringKöpare
Hemsida:AIGKontakt:Mona Engren
AJ Produkter AB
AJ Produkter AB

Vi är proffs på att förbättra arbetsplatser! AJ Produkter har med framgång inrett och utrustat arbetsplatser i mer än 45 år. Vårt koncept har alltsedan starten varit att via distanshandel och kundanpassade projekt erbjuda möbler, utrustning och inredningslösningar som gör det roligare att gå till jobbet – alltid till rätt pris och med leverans på avtalad tid. För detta ändamål erbjuder vi drygt 15 000 produkter för kontor, skola, lager och industri

Kategorier:
E-handelInredningKöpareRetail
Hemsida:AJ Produkter ABKontakt:Lars Axelsson
Akademibokhandeln
Akademibokhandeln

Akademibokhandeln är Sveriges marknadsledande bokhandelskedja med över 100 butiker spridda över hela landet. Koncernen omsatte under 2018 ca 1,8 miljarder kronor och antalet medarbetare uppgick till 476. Akademibokhandeln erbjuder ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror.

Kategorier:
DetaljhandelE-handel konsumentFörlag/Böcker/TidningarKöpareKundklubbLojalitetsprogram
Hemsida:AkademibokhandelnKontakt:Cecilia Helsing
Akademikerförsäkring
Akademikerförsäkring

Vi är ditt fackförbunds egen försäkringsförmedlare. Vi ger rådgivning och förhandlar direkt med försäkringsbolagen för att kunna erbjuda prisvärda försäkringar till dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges Farmaceuter eller Logopedförbundet. Allt för att du ska känna dig rätt tryggad, genom livet.

Kategorier:
FörsäkringKöpareRådgivningUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:AkademikerförsäkringKontakt:Cecilia Fochsen
Albinsson & Sjöberg
Albinsson & Sjöberg

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige och Norge. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 60-tal anställda och omsätter ett normalår cirka 170 MSEK. Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor. Förlaget driver också Albinsson & Sjöberg Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum.

Kategorier:
EventFörlag/Böcker/TidningarKöpareLojalitetsprogram
Hemsida:Albinsson & SjöbergKontakt:Amanda Linåker
AMF Pension
AMF Pension

Vår största drivkraft är att alltid sätta kundernas intressen främst, och varje dag gör vi vårt bästa för att bidra till en trygg pension för våra många sparare. Vår vision är att vara bäst i Sverige på pension från jobbet!

Kategorier:
Bank & finansFörsäkring
Hemsida:AMF PensionKontakt:Cecilia Rosendahl Lavén
ATG
ATG

AB Trav och Galopp (ATG) ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. Vi erbjuder spännande spelupplevelser, på ett schysst och smidigt sätt hos nästan 1 700 butiker, på digitala plattformar samt på trav- och galoppbanor runt om i landet. Koncernen hade en nettospelintäkt 2021 på 5,3 miljarder kronor. ATG tryggar via spelet på hästar, sport och casino den svenska trav- och galoppsportens långsiktiga förutsättningar. Hela vårt överskott går till hästsporten och totalt finansierade vi våra ägare Svensk Travsport och Svensk Galopp med 2,5 miljarder kronor 2021.

Kategorier:
KöpareSpel & Lotteri
Hemsida:ATG
Avaus
Avaus

Avaus uppdrag: Att främja kundcentrering och hjälpa företag att växa och möta framtiden Avaus är en transformationspartner för företag som vill omvandla sina data till affärstillväxt, och de är pionjärer inom utvecklingen av generativa AI-lösningar som skapar oöverträffat värde. Avaus stödjer sina kunder i att skapa en framtidssäkrad vision för personliga kundupplevelser, de implementerar de nödvändiga tekniska, analytiska och organisatoriska kapaciteterna, och de hjälper er att realisera värdet av era investeringar – samtidigt som de utmanar er att lämna er bekvämlighetszon.

Hemsida:Avaus
B
Barncancerfonden
Barncancerfonden

Barncancerfonden bekämpar barncancer, med målet att varje drabbat barn ska överleva och leva ett gott liv. Barncancerfonden finansierar forskning som möjliggör effektivare och mer skonsamma behandlingar som är elakare mot cancern men snällare mot barnen, samt erbjuder stöd för drabbade familjer och barncanceröverlevare i hela landet. Tillsammans arbetar riksförbund och lokala föreningar för att bidra till en positiv utveckling inom alla områden som rör barncancer. 

Hemsida:Barncancerfonden
Beet
Beet

Beet är en del av Root Digital Group och vi hjälper våra kunder nå lönsam digital tillväxt genom insiktsdriven digital marknadsföring. Vi har i över 10 år varit en dedikerad partner till våra kunder och är idag ett sammansvetsat team på totalt 60 kollegor bestående av strateger, analytiker och kanalspecialister. Vi eftersträvar alltid långa och givande samarbeten där vi vinner tillsammans.

Kategorier:
AnalysDigital marknadsföringSäljare
Hemsida:BeetKontakt:David Blom
Bergendahls Food
Bergendahls Food
Hemsida:Bergendahls Food
Best Westen Hotels & Resorts
Best Westen Hotels & Resorts

Vi är Best Western, och vi har 150 helt olika hotell i Skandinavien. 150 olika upplevelser, vyer, menyer, dialekter, berättelser, inredning, sängkläder... ja, ni förstår vad vi menar. Välkommen till skillnaden!

Kategorier:
EventHotellKöpareLojalitetsprogram
Hemsida:Best Westen Hotels & ResortsKontakt:Sophie Malmberg
Bisnode
Bisnode
Hemsida:Bisnode
Bizwell
Bizwell
Hemsida:Bizwell
Björklövet
Björklövet
Hemsida:Björklövet
Bliwa
Bliwa

Bliwa skiljer sig från många andra försäkringsbolag. Vi är specialiserade på personförsäkringar – vi betalar ut pengar vid olyckor, sjukdom, arbetslöshet och dödsfall. Vi jobbar alltså inte med saker, utan med människor. Och det här präglar oss som företag. Våra försäkringar: Livförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Sjukförsäkring, Sjukkapitalförsäkring, Diagnosförsäkring, Sjukvårdsförsäkring, Tjänstegrupplivförsäkringen (TGL), Barnförsäkring, Gravidförsäkring, Inkomstförsäkring, Seniorförsäkring, Fortsättningsförsäkring Vi vill skapa försäkringar som gör skillnad – som bidrar till ett tryggare samhälle.

Kategorier:
FörsäkringKöpare
Hemsida:Bliwa
BNP Paribas
BNP Paribas

The bank for a changing world! WE ARE AT THE SERVICE OF OUR CLIENTS AND THE WORLD WE LIVE IN. The BNP Paribas Group was formed by banks that have been deeply embedded in the European and global economies over the last 200 years. They have adapted to the challenges of their times and helped clients and other stakeholders during moments of great change. BNP Paribas' mission is to contribute to a responsible and sustainable economy by financing and advising clients according to the highest ethical standards. We offer secure, sound and innovative financial solutions to individuals, professional clients, corporates and institutional investors while striving to address the fundamental challenges of today with regard to the environment, local development and social inclusion. We are engaged with our clients to create a better future.

Kategorier:
Bank & finansKöpare
Hemsida:BNP ParibasKontakt:Jenny Gaffner
Bohusläningen
Bohusläningen
Hemsida:Bohusläningen
Bokus
Bokus
Hemsida:Bokus
Bonnier Business Media
Bonnier Business Media
Hemsida:Bonnier Business Media
Bonnier Magazines
Bonnier Magazines
Hemsida:Bonnier Magazines
Bonnier News
Bonnier News
Hemsida:Bonnier News
Bonnierförlagen
Bonnierförlagen
Hemsida:Bonnierförlagen
Bonniers Bokklubb
Bonniers Bokklubb
Hemsida:Bonniers Bokklubb
BookBeat
BookBeat
Hemsida:BookBeat
bookyourdata.com
bookyourdata.com
Hemsida:bookyourdata.com
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
Hemsida:Bosch Rexroth
BRIS – Barnens Rätt i Samhället
BRIS – Barnens Rätt i Samhället

Bris står för Barnens rätt i samhället och vi är en barnrättsorganisation. Vi jobbar för ett samhälle där alla barn känner till sina rättigheter och har möjlighet att tillgodogöra sig dem!

Kategorier:
KöpareVälgörenhet/Fundraising
Hemsida:BRIS – Barnens Rätt i SamhälletKontakt:Helene Tibblin
BWH Hotel Group
BWH Hotel Group
Hemsida:BWH Hotel Group
C
Carat Sverige
Carat Sverige
Hemsida:Carat Sverige
Checkbiz AB
Checkbiz AB
Hemsida:Checkbiz AB
Chefakademin
Chefakademin

Bra ledare förändrar världen Chefakademin – tidigare Mgruppen – är det självklara valet när du söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling. Med anor från 1931 är vi Sveriges mest erfarna utbildningspartner inom ledarskap och management. Hos oss hittar du välutvecklade chefs- och ledarskapsutbildningar för alla steg i din karriär, och skräddarsydda lösningar för organisationens utmaningar.

Kategorier:
KöpareUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:ChefakademinKontakt:Malin West
City Gross
City Gross
Hemsida:City Gross
CityMail AB
CityMail AB
Hemsida:CityMail AB
ClearOn
ClearOn

ClearOn driver försäljning genom smarta kampanjer. Vårt fokus är att erbjuda tjänster som skapar mer värde i kassan och driva handel till och i butik. Det gör vi i nära samarbete med handeln, leverantörer och banker som är online med 5 000 butiker i vårt innovativa system.

Kategorier:
DagligvaruhandelE-handelKonsumentKöpareRetail
Hemsida:ClearOnKontakt:Camilla Silbersky
Colorama
Colorama

Colorama är 170 lokala färgfackhandlare runt om i Sverige. Våra butiker arbetar med inspiration, service och experttjänster. Vi vill väcka lusten hos dig att förnya ditt hem och du får hjälp med allt från planering till tips på kloka och hållbara produkter. Det som kan kännas lite komplext hemma vid köksbordet ska kännas tryggt, klokt och kul efter att du besökt oss.

Kategorier:
E-handel konsumentKöpareRetail
Hemsida:ColoramaKontakt:Andreas Johansson
Com Hem
Com Hem
Hemsida:Com Hem
Contribum AB
Contribum AB

Spetskompetens inom konsument- och företagsdata för marknadsföringsändamål

Kategorier:
AdressregisterCRMDatabasDigital marknadsföringDirektmarknadsföringKonsultMarknadsföringSäljare
Hemsida:Contribum ABKontakt:Lena Dahlbom
Coop Sverige AB
Coop Sverige AB

När man är medlem i Coop är man med i någon av landets 28 konsumentföreningar. Syftet med konsumentkooperationen är skapa ekonomisk nytta och samtidigt göra det möjligt för medlemmarna att i sin konsumtion bidra till en hållbar utveckling för människor och miljö. Våra butiker drivs av konsumentföreningarna.

Kategorier:
DagligvaruhandelE-handel konsumentKöpareKundklubbLojalitetsprogram
Hemsida:Coop Sverige ABKontakt:Lina Forsström
Creative Marketing Nordic AB
Creative Marketing Nordic AB
Hemsida:Creative Marketing Nordic AB
D
DAD Direct
DAD Direct
Hemsida:DAD Direct
Dagens Nyheter
Dagens Nyheter
Hemsida:Dagens Nyheter
Danske Bank
Danske Bank
Hemsida:Danske Bank
Differ
Differ

Differ stöttar företag på deras resa mot hållbar tillväxt. Vi är ett ”power house” med konsulter som erbjuder managementkonsultation inom såväl strategiutveckling som realisering. Våra erbjudanden spänner över hela kund- och marknadslivscykeln – från varumärkesutveckling, kommunikation och digital marknadsföring till optimering av kundlivcykeln, organisations- och hållbarhetsutveckling. Vi har en bred kundbas med stora nordiska kunder såsom Vattenfall, Ikea, Delaval, SEB, Tele2 och OKQ8, Coop, Swedbank Pay, SJ, Region Gotland för att nämna några. Hållbar tillväxt är Differs syfte och vad vi strävar mot varje dag – i det lilla och i det stora. Vår övertygelse är att morgondagens kunder kommer att efterfråga, betala mer för och vilja associeras med hållbara företag och organisationer. Differ har ca 160 konsulter fördelade på tre kontor i Stockholm, Malmö och Olso. Differ är också en del av XLENT Consulting Group

Kategorier:
Digital marknadsföringMarknadsföringMedia
Hemsida:DifferKontakt:Bi Kreimer
Digital Brain Nordic
Digital Brain Nordic

Brain Nordic gör det enklare för konsumentföretag att jobba datadrivet i sin marknadsföring och effektiviserar marknadsföringsprocessen från analys till strategi och från annonsering till optimering. Brain Nordic arbetar aktivt för att man som marknadsförare ska kunna jobba integritetssäkert i sin annonsering.

Kategorier:
CRMDigital marknadsföringIT-byråKöpareMarknadsföringMediaSystemleverantör
Hemsida:Digital Brain NordicKontakt:Martin Bergqvist@brainnordic.com
DNB Finans
DNB Finans
Hemsida:DNB Finans
E
E.ON
E.ON
Hemsida:E.ON
Easyfairs
Easyfairs
Hemsida:Easyfairs
eGentic
eGentic
Hemsida:eGentic
Egmont Publishing Group
Egmont Publishing Group
Hemsida:Egmont Publishing Group
EKN – Exportkreditnämnden
EKN – Exportkreditnämnden
Hemsida:EKN – Exportkreditnämnden
Elite Hotels
Elite Hotels
Hemsida:Elite Hotels
Ellos Group Sweden AB
Ellos Group Sweden AB

Ellos Group är Nordens ledande e-handelskoncern för heminredning och mode med e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Vårt trendiga produkterbjudande omfattar både egna och externa varumärken. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi efter att kontinuerligt utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och heminredning för hela familjen.

Kategorier:
E-handelE-handel konsumentKöpare
Hemsida:Ellos Group Sweden ABKontakt:Amanda Gabrielsson
Emarkable
Emarkable

Emarkable AB är en erfaren CXM-byrå med ett passionerat och mycket erfaret branschteam som hjälper kunder i en komplex miljö att lyckas med Customer Experience CX, Marketing Automation MA, CRM-aktiviteter och lojalitetsprogram. Tillsammans med våra kunder skapar meningsfulla och mätbara skillnader för det viktigaste du har - dina kunder, deras lojalitet, engagemang och lönsamhet. Vår unikitet är att vi kan både marknadsföring och teknik och idag adderar vi gärna både AI och Business Intelligence i våra uppdrag. Med vår erfarenhet, vet vi också att det är genomförandet det hänger på i det längre perspektivet. Att genomföra sina planer är avgörande, annars blir din investering i automatiserings-verktyg en dyr historia. Bolag som tar in expertis vet vi får ett märkbart bättre resultat i effekt, tidsbesparingar och får många quick-wins på köpet. Tillsammans skapar vi meningsfulla skillnader online som din CXM partnerbyrå

Kategorier:
AnalysCRMCXDatabasDigital marknadsföringE-postmarknadsföringLojalitetsprogramSäljare
Hemsida:EmarkableKontakt:Charlotte Thür
Eniro Sverige AB
Eniro Sverige AB
Hemsida:Eniro Sverige AB
EnterCard Group
EnterCard Group
Hemsida:EnterCard Group
F
Falk Graphic
Falk Graphic

Vår idé är egentligen ganska enkel – leverera bra produkter i rätt tid, personlig kontakt och ett ansvarsfullt agerande – det är så vi tar hand om vår planet… och det är så vi tar hand om våra kunder. Vi är en liten del av något stort... Falk Ruter, ett tryckeri

Kategorier:
DagligvaruhandelDirektmarknadsföringGrafisk produktionKöpareTryckeri
Hemsida:Falk GraphicKontakt:Lars G Andersson
Fisk & Co BI CRM
Fisk & Co BI CRM

Fisk & Co BI CRM är experter på att hantera stora datamängder och leverera insikter byggda på kund- och transaktionsdata. Oavsett om du behöver bli bättre på att förstå dina kunder, optimera din direktmarknadsföring eller utbilda din organisation inom CRM så har vi en lösning. Fisk & Co har specialistkunskaper inom Bi, CRM, affärsanalys, Data Science, Campaign Management, GIS (Geografiska Informationssystem) DR-optimering samt webb- och applikationsutveckling. Dessutom genomför vi sedan många år SWEDMAs diplomutbildningar inom CRM.

Kategorier:
CRMDigital marknadsföringDirektmarknadsföringIT-byråKonsultMarknadsföringSäljare
Hemsida:Fisk & Co BI CRMKontakt:Ernst Fehr
Folksam ömsesidig sakförsäkring
Folksam ömsesidig sakförsäkring

Vårt jobb är att skapa trygghet för våra kunder i livets alla skeden. Hos oss kan kunden försäkra sig själv, sina nära, sina ägodelar och spara till pensionen. På så sätt skapar vi samtidigt trygghet i samhället i stort. Vår verksamhet utgår från vår vision, att våra kunder är våra ägare och att hållbarhet är en god affär.

Kategorier:
FörsäkringKöpare
Kontakt:Maria Werin Enblom
Forex
Forex

Med över 50 års erfarenhet och mer än 80 fysiska butiker i hela norden är FOREX din ultimata destination för valutaväxling.

Kategorier:
Bank & finansKöpare
Hemsida:ForexKontakt:Karolina Sjödahl
Fortum
Fortum
Hemsida:Fortum
Frontwalker Stockholm AB
Frontwalker Stockholm AB
Hemsida:Frontwalker Stockholm AB
Försvarsmakten
Försvarsmakten
Hemsida:Försvarsmakten
G
Gothia Kompetens AB
Gothia Kompetens AB
Hemsida:Gothia Kompetens AB
Göteborgs-Posten
Göteborgs-Posten
Hemsida:Göteborgs-Posten
H
Hallands Nyheter
Hallands Nyheter
Hemsida:Hallands Nyheter
Hallandsposten
Hallandsposten
Hemsida:Hallandsposten
Halmstad7dagar
Halmstad7dagar
Hemsida:Halmstad7dagar
Handelsbanken AB
Handelsbanken AB

Vår idé om hur vi ska driva bank bygger på tilltro och respekt, för kunder och för medarbetare. Vårt mål är att bygga livslånga relationer med våra kunder och att växa genom deras rekommendationer. Medarbetare på bankkontoren har stort ansvar och stora befogenheter att fatta beslut närmare kunden och att engagera sig lokalt på de vis de anser passa bäst. Övriga medarbetare runtom i banken arbetar också efter eget ansvar inom en öppen och stöttande företagskultur. Vi tror på att alltid ta ansvar. Genom att driva bank med försiktighet är det möjligt för oss att stödja våra kunder genom alla ekonomiska situationer. Genom att dela vår kunskap kan vi bidra till våra kunders ekonomiska förmåga. Och genom att leva upp till våra åtaganden kan vi göra en positiv skillnad för de samhällen där vi är verksamma.

Kategorier:
Bank & finansKöpare
Hemsida:Handelsbanken ABKontakt:Anna Parmström
Harper Collins
Harper Collins
Hemsida:Harper Collins
Helsingborgs Dagblad
Helsingborgs Dagblad
Hemsida:Helsingborgs Dagblad
Hi3G Access AB (Tre)
Hi3G Access AB (Tre)
Hemsida:Hi3G Access AB (Tre)
Hitta.se
Hitta.se

En av Sveriges största sajter! Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige.

Kategorier:
AdressregisterAnnonsörDigital marknadsföringSäljare
Hemsida:Hitta.seKontakt:Felix Sundberg
Hjärnfonden
Hjärnfonden
Hemsida:Hjärnfonden
Hjärt-Lungfonden
Hjärt-Lungfonden
Hemsida:Hjärt-Lungfonden
Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen
Hemsida:Hyresgästföreningen
I
ICA Sverige
ICA Sverige

ICA Gruppen är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter och ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster, samt ICA Bankens dotterbolag ICA Försäkring som erbjuder försäkringar. ICA Gruppen har cirka 24 000 anställda. Den gemensamma visionen för alla våra verksamheter är att göra varje dag lite enklare. Genom att samverka och tillvarata skalfördelar skapar vi nytta för kunden, de enskilda verksamheterna och ICA Gruppen.

Kategorier:
DagligvaruhandelKöpare
Hemsida:ICA SverigeKontakt:Charlotta Halfwordson
Idédata Marketing
Idédata Marketing

IDM Adress är en tjänst för direkt­mark­nadsföring som innehåller största delen av Sveriges adresser. Vi följer DM-bransch­organisationens SWEDMA etiska regler samt rådande lagstiftning, och är anslutna till NIX. IDM Adress ägs och drivs av Idédata Marketing AB.

Kategorier:
ADRAdressregisterDatabasDirektmarknadsföringSäljare
Hemsida:Idédata MarketingKontakt:Andreas Enblom
IDG
IDG
Hemsida:IDG
If
If
Hemsida:If
Infobip Sweden AB
Infobip Sweden AB
Hemsida:Infobip Sweden AB
Insight Events Sweden AB
Insight Events Sweden AB
Hemsida:Insight Events Sweden AB
InsightOne
InsightOne
Hemsida:InsightOne
InTime International
InTime International
Hemsida:InTime International
J
JM Sandberg AB
JM Sandberg AB
Hemsida:JM Sandberg ABKontakt:Johan Sandberg
K
Kapita Investment group
Kapita Investment group

Kapita Investment Group är ett dynamiskt investmentbolag som fokuserar på att stödja tillväxtbolag inom Tech och Life Science. Sedan vår start har vi vuxit kraftigt genom ett kundfokuserat och entreprenöriellt arbetssätt. Vi bygger starka relationer med tillväxtbolag som är på väg att bli morgondagens marknadsledare. Vi är ett partnerägt bolag med ett erfaret team inom branschen. Våra framgångar fortsätter att öka tillsammans med våra kunder.

Kategorier:
Bank & finansKöpare
Kontakt:Marc Rasouki
Kiwano Relation
Kiwano Relation

Relationsmarknadsföring. Vi jobbar framförallt med postala utskick - gör allt från strategi till genomförande och produktion.

Kategorier:
AdressregisterDirektmarknadsföringGrafisk produktionMarknadsföringReklambyråSäljareTryckeriVälgörenhet/Fundraising
Hemsida:Kiwano RelationKontakt:Ann Netterwall
Kombispel
Kombispel

Nordic Lottery är ett operatörsbolag med lång erfarenhet av att hjälpa ideella organisationer att sköta sin lotteriverksamhet. Vi kan bland annat hjälpa till med idé, ansökan om lotterilicens, grafisk utformning, planering, anpassning av lotteriplattform och dragningsapplikation, utformning av vinstplan, produktion av annonser och hemsida, distribution, marknadsföring och vinsthantering. Det är endast ideella föreningar som ägnar sig åt allmännyttig verksamhet som får anordna lotterier. Nordic Lottery hjälper ideella organisationer som inte har möjlighet att sköta sin lotteriverksamhet på egen hand.

Kategorier:
KöpareSpel & Lotteri
Hemsida:KombispelKontakt:Kristin Bernhardsson
Kommunal
Kommunal
Hemsida:Kommunal
KPA
KPA

KPA Pension är det ledande pensionsbolaget inom kommunsektorn. Sedan starten 1922 har vi erbjudit våra kunder konkurrenskraftiga pensions- och försäkringslösningar. KPA Pension är också pensionsbolaget som tänker ett steg längre. Vi vill ge våra kunder en trygg pension i en hållbar värld och tar därför ett aktivt samhällsansvar. KPA Pension har idag hand om pensionen åt två miljoner anställda och tidigare anställda inom kommun, region och kommunala bolag. Vi ägs till 60 procent av Folksam och till 40 procent av Sveriges Kommuner och Regioner.

Kategorier:
KöparePensionsförsäkringar
Hemsida:KPAKontakt:Charlotta Tembert
Kronans Apotek AB
Kronans Apotek AB
Hemsida:Kronans Apotek AB
Kvinna Till Kvinna
Kvinna Till Kvinna
Hemsida:Kvinna Till Kvinna
L
Landshypotek Bank
Landshypotek Bank
Hemsida:Landshypotek Bank
Lantbrukarnas Riksförbund
Lantbrukarnas Riksförbund

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden företagar- och intresseorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

Kategorier:
KöpareMedlemsorganisation/Branschorganisation/IntresseorganisationUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:Lantbrukarnas RiksförbundKontakt:Kristin Bernhardsson
LD Marknadsassistans
LD Marknadsassistans
Ledarna
Ledarna

Bra chefer och ett gott ledarskap ger resultat och föder framgång – människor växer och verksamheter och samhällen utvecklas. Det gör chefsyrket till ett av de viktigaste och mest utmanande. Därför behövs en organisation bara för chefer. En organisation som tillvaratar chefers intressen och förstår chefsrollen fullt ut. Därför finns Ledarna. Ledarna är Sveriges chefsorganisation med över 98 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov. På LinkedIn ger vi dig tips för din fortsatta chefskarriär och yrkesutveckling. Du kan ta del av nyheter, kunskap, trender och forskning med fokus på ledarskap. Vi hjälper dig att komma närmare dina karriärmål. På ledarna.se hittar du mer information, verktyg och praktiskt stöd.

Kategorier:
KöpareMedlemsorganisation/Branschorganisation/IntresseorganisationUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:LedarnaKontakt:Helene Weberyd
Life
Life
Hemsida:Life
Lindex
Lindex
Hemsida:Lindex
Link Mobility
Link Mobility

Europas ledande leverantör av mobilkommunikation Because every communication matters LINK hjälper över 47 000 globala kunder att skapa engagerande konversationer med deras kunder över flera kanaler. Vi hjälper bland annat kunder med mobilkommunikation för avisering, marknadsföring och kampanjer samt kundvård.

Kategorier:
Digital marknadsföringDirektmarknadsföringSäljare
Hemsida:Link MobilityKontakt:Caroline Hörnkvist
Live Expo
Live Expo

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden.

Kategorier:
EventKöpareMässverksamhet
Kontakt:Jennifer Björk
Loyalty Factory AB
Loyalty Factory AB
LRF Media
LRF Media
Hemsida:LRF Media
Läkare Utan Gränser
Läkare Utan Gränser
Hemsida:Läkare Utan Gränser
Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
Hemsida:Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän
M
MarketHype Sweden AB
MarketHype Sweden AB
Hemsida:MarketHype Sweden AB
Marknadsinformation Analys MIA AB
Marknadsinformation Analys MIA AB
Hemsida:Marknadsinformation Analys MIA AB
Marknadsinformation i Sverige AB
Marknadsinformation i Sverige AB
Hemsida:Marknadsinformation i Sverige AB
Max Burgers AB
Max Burgers AB
Hemsida:Max Burgers AB
Max Gustafsson Management Consulting
Max Gustafsson Management Consulting
Hemsida:Max Gustafsson Management Consulting
Mbriq
Mbriq

Mbriq Media erbjuder tjänster inom försäljning och marknadsföring. I en nätverksstruktur med konsulter erbjuder Mbriq Media alla former av stöd att öka er omsättning, kännedom eller de KPI:er ni valt för er verksamhet. Genom att identifiera kärnan i problemet, definiera kärnan och därefter implementera kärnan i verksamheten. Mbriq startades 2007 av Mattias Blomquist med mer än 30 år i marknadsföring och försäljning. Vi erbjuder en bred kompetens inom försäljning och marknadsföring. Vi driver även ett antal egna titlar inom nischade vertikaler - kika in på Mbriqmedia.se för att läsa mer!

Kategorier:
KöpareMarknadsföringNätverkSäljareUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:MbriqKontakt:Jonathan Wittrin Blomqvist
Metaforce
Metaforce
Hemsida:Metaforce
Miljonlotteriet
Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är i dag ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration och online samt bingo på nätet. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete.

Kategorier:
KöpareSpel & Lotteri
Hemsida:MiljonlotterietKontakt:Gustav Löfving
Miltton
Miltton

Byråverksamhet inom; reklam, analys, CRM, MA, datadriven marknadsföring PA/PR

Kategorier:
CRMDigital marknadsföringDirektmarknadsföringE-handel konsumentE-postmarknadsföringIT-byråKommunikationsbyråKonsultMarknadsföringMediaReklambyråSäljareWebbyrå
Hemsida:MilttonKontakt:christel.hedin@miltton.com
Mobajl
Mobajl
Hemsida:Mobajl
Mockfjärds
Mockfjärds
Hemsida:Mockfjärds
Moderamen Consulting AB
Moderamen Consulting AB
Hemsida:Moderamen Consulting AB
Moment Group / 2Entertain
Moment Group / 2Entertain

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm, Main Market, och omsätter runt en miljard kronor. I de olika verksamheterna inom Moment Group skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och koncernen har under ett pandemifritt år runt 500 medarbetare. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg.

Kategorier:
EventKöpareUnderhållning
Hemsida:Moment Group / 2EntertainKontakt:Henrik Dahlin
Moodscores AB
Moodscores AB

Moodscores mäter de varma och välkomna känslor kommunikation väcker hos människor.

Kategorier:
AnalysSäljare
Hemsida:Moodscores ABKontakt:Claes Tell
mySafety
mySafety
Hemsida:mySafety
N
Nepa AB
Nepa AB
Hemsida:Nepa AB
Next one Technology AB
Next one Technology AB
Hemsida:Next one Technology AB
Nordic Family Group
Nordic Family Group
Hemsida:Nordic Family Group
Nordiska Kompaniet, NK
Nordiska Kompaniet, NK
Hemsida:Nordiska Kompaniet, NK
Norion Bank AB
Norion Bank AB

Norion Bank Group är en affärsnära nordisk finansieringsbank. Genom koncernens varumärken Norion Bank, Walley och Collector erbjuds kundanpassade finansieringstjänster som möter distinkta kundbehov inom tre kundsegment: medelstora företag och fastighetsbolag, handlare och privatpersoner. Som specialist på finansieringslösningar är Norion Bank Group ett ledande komplement till traditionella storbanker, med visionen att vara den främsta nordiska finansieringsbanken inom de utvalda segmenten. Norion Banks erbjudande omfattar företags- och fastighetskrediter samt factoring för medelstora företag och fastighetsbolag. Genom varumärket Walley erbjuds flexibla betal- och checkoutlösningar till handlare och privatpersoner. Varumärket Collector tillhandahåller privatlån och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton för privatpersoner och företag. Norion Bank Group (tidigare Collector Bank) grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kategorier:
Bank & finansKöpare
Hemsida:Norion Bank ABKontakt:Madeleine Mörch
NutraQ
NutraQ
Hemsida:NutraQ
Ny Teknik Group Sverige AB
Ny Teknik Group Sverige AB
Hemsida:Ny Teknik Group Sverige AB
O
Oculos
Oculos

Oculos är en CRM & Martech byrå med fokus lojalitet. Vi har alltid utgångspunkt i kommunikationen och hur företag vill och kan kommunicera till sina kunder- och då är såklart data en otroligt viktig del i hur det ska gå till. Med alla förändringar som sker i omvärlden på det här området (förändrade förutsättningar för spårning, trackning och Cookieinställningar bla) så blir kundklubben ett allt starkare redskap i att lära känna kunderna och ha möjlighet att bygga en långvarig relation.

Kategorier:
CRMDigital marknadsföringKundklubbLojalitetsprogramSäljare
Hemsida:OculosKontakt:Annika Grumert Klang
Odyssey
Odyssey
Hemsida:Odyssey
Optimal kommunikation
Optimal kommunikation

Det började med en succé – för 15 år sedan! Det startade för 15 år sedan med en förfrågan om ett DR-utskick till alla ägda boenden i Helsingborg. Självklart ville vi hjälpa vår kund och leveransen var en succé. Ryktet om att vi kunde hjälpa till med denna typ av förfrågningar spred sig och allt fler kontaktade oss för att få hjälp att hitta nya kunder.

Kategorier:
ADRAdressregisterCRMDatabasDigital marknadsföringDirektmarknadsföringE-postmarknadsföringGrafisk produktionMarknadsföringSäljare
Hemsida:Optimal kommunikationKontakt:Donald Axelsson Cardell
P
Parajett
Parajett
Hemsida:Parajett
Pixel
Pixel

Pixel Nordic är Sveriges största SEO-byrå och vi jobbar med både svenska och globala kunder inom bland annat e-handel, B2B, hälsa och finans. Vi jobbar datadrivet med alla delar inom sökmotoroptimering och fungerar som långsiktig partner eller som resurs vid större webbprojekt.

Kategorier:
Digital marknadsföringSäljareSEO byrå
Kontakt:Jenny Larsson
PostNord
PostNord

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Komplett utbud av distributionslösningar inom kommunikation, e-handel och logistik. PostNord gör kundernas vardag enklare och strävar efter bättre och mer hållbara leveranser. Våra tjänster inom direktmarknadsföring hjälper dig och ditt företag med allt från målgruppsanalys till kampanjuppföljning.

Kategorier:
ADRDistributionPosttjänsterSäljare
Hemsida:PostNordKontakt:Thomas Klamell
PostNord Strålfors
PostNord Strålfors
Hemsida:PostNord Strålfors
Preem
Preem
Hemsida:Preem
Presentkakan i Göteborg
Presentkakan i Göteborg
Hemsida:Presentkakan i Göteborg
Prospect Nordic
Prospect Nordic
ProToSell
ProToSell
Hemsida:ProToSell
Q
Qualifio
Qualifio
Hemsida:Qualifio
Questback
Questback

Questback är en ledande nordisk aktör inom feedbacklösningar som strävar efter att hjälpa organisationer att fatta smartare beslut genom insikter från de som är viktigast för deras framgång. Med över 1600 kunder, främst i Norden, levererar Questback prenumerationsbaserade produkter som genererar ekonomiskt värde för för företag, deras anställda och kunder.

Kategorier:
AnalysEnkäterSäljareSystemleverantörUndersökningar
Hemsida:QuestbackKontakt:Dino Vidimlic
Quickchannel
Quickchannel

På Quickchannel hjälper vi företag och offentliga organisationer att skapa, hantera och leverera högkvalitativt och personligt videoinnehåll för sina målgrupper. Producera interaktiva webbsändningar, webinarier och videor som skapar engagemang och resultat. Extra plus är att plattformen är både GDPR och WCAG kompatibel!

Kategorier:
Digital marknadsföringEventKommunikationsbyråSäljare
Hemsida:QuickchannelKontakt:Jenny Sondell
R
Raymond Media
Raymond Media
Hemsida:Raymond Media
Reaktion
Reaktion
Hemsida:Reaktion
Regi Research & Strategi AB
Regi Research & Strategi AB
Hemsida:Regi Research & Strategi AB
ReklamLogistik
ReklamLogistik
Hemsida:ReklamLogistik
Remotion
Remotion

At Remotion, we are strategic people! We are dancers, surfers, hunters, actors, football players and baristas. We are also management consultants, performance marketers, growth managers, data scientists, creators and strategic people that are convinced that we have cracked the code to drive corporate outperformance.

Kategorier:
AnalysCRMDigital marknadsföringKonsultSäljare
Hemsida:RemotionKontakt:Per Willebrand
RÅx Marknadssupport AB
RÅx Marknadssupport AB
Hemsida:RÅx Marknadssupport AB
S
Sandviks Förlag
Sandviks Förlag
Hemsida:Sandviks Förlag
Santander
Santander
Hemsida:Santander
SAS
SAS
Hemsida:SAS
SAS Institute
SAS Institute

SAS is the leader in analytics. Through innovative software and services, SAS empowers and inspires customers around the world to transform data into intelligence. SAS gives you THE POWER TO KNOW®. No matter your level of marketing maturity, marketing solutions from SAS empower you to reimagine marketing. Adaptive planning, journey activation and a real-time decision engine enable you to create appealing, moments-based customer experiences that boost profitability and strengthen brand loyalty.

Kategorier:
Bank & finansCRMDatabasDigital marknadsföringDirektmarknadsföringE-postmarknadsföringKonsultMarknadsföringSäljare
Hemsida:SAS InstituteKontakt:Thomas Karlsson
SBAB
SBAB
Hemsida:SBAB
SBM Försäkring
SBM Försäkring
Hemsida:SBM Försäkring
Scandic Hotels AB
Scandic Hotels AB

Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder, fördelat på cirka 58 000 hotellrum i drift och under utveckling. Varje dag arbetar över 15 000 medarbetare med ett enda mål i åtanke: att skapa bra hotellupplevelser som gör att våra gäster vill komma tillbaka.

Kategorier:
HotellKöpareKundklubbLojalitetsprogram
Hemsida:Scandic Hotels ABKontakt:Jessica Kullberger
Scribill
Scribill

Scribill är en ledande aktör inom utbildning och implementering av AI-teknologier, med fokus på ChatGPT. Vårt mål är att göra AI tillgängligt för företag av alla storlekar. Vi vill hjälpa dig att frigöra tid, optimera resurser och utveckla dina medarbetares kompetens.

Kategorier:
KonsultSäljareUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:ScribillKontakt:André Andersson
SEB
SEB
Hemsida:SEB
SEEN.io
SEEN.io

SEEN is the leading provider of data-driven video in the Nordics. Our marketing technology provides fully automated solutions that significantly increase the engagement of your digital customer & employee journeys through unique video experiences tailored to each receiver.

Kategorier:
CRMKommunikationsbyråSäljare
Hemsida:SEEN.ioKontakt:Joachim Medalen
SIFU
SIFU

SIFU är ett utbildningsföretag som erbjuder kurser, konferenser och online-utbildningar för yrkesverksamma inom privat och offentlig verksamhet.

Kategorier:
KöpareUtbildning/Kompetensutveckling
Hemsida:SIFUKontakt:Carin Wikström
SJ
SJ
Hemsida:SJ
Skandia, Livförsäkringsbolaget
Skandia, Livförsäkringsbolaget

Vi skapar trygghet för generationer genom högre pensioner, ett friskt arbetsliv och hållbara investeringar. Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Vi har närmare 1,9 miljoner kunder vilkas behov och intressen vi vill tillvarata i utvecklingen av Skandia. Av dessa är 1,5 miljoner också våra ägare. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar. Vi har knappt 800 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot ägare, kunder och samhälle. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.

Kategorier:
FörsäkringKöparePensionsförsäkringar
Hemsida:Skandia, LivförsäkringsbolagetKontakt:Kristofer Renge
Skattebetalarna
Skattebetalarna
Hemsida:Skattebetalarna
Smicker
Smicker
Hemsida:Smicker
Solid Försäkringar
Solid Försäkringar
Hemsida:Solid Försäkringar
Spend & Help
Spend & Help

Sveriges hjälporganisationer samlar årligen in ca 10 miljarder kronor. Ungefär en tiondel av den summan kommer från företag. Det tycker vi är alldeles för lite! Vi på Spend & Help har engagerat oss i att förändra denna dynamik. Vi tror på att företag har en avgörande roll att spela för att öka välgörenhetsinsatserna. Genom att erbjuda en enkel, smart och effektiv lösning har vi skapat ett sätt för företag att enkelt och kostnadseffektivt öka sina intäkter och samtidigt bidra till välgörenhet. Vårt mål är att öka delaktigheten i välgörenhet från företag och ge er möjlighet att vara en kraft för positiv förändring. Vi tror på att skapa en win-win-situation där företag kan öka sin försäljning samtidigt som de ger tillbaka till samhället. Genom att samarbeta med Spend & Help blir det enkelt för ert företag att göra en skillnad. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner i att göra skillnad och öka insamlingen till välgörenhet från företagsvärlden.

Kategorier:
KöpareVälgörenhet/Fundraising
Hemsida:Spend & HelpKontakt:Mats Rydbo
Stem Agency
Stem Agency

Sten Agency är en byrå inom DM/CRM och e-handel. Vi är experter på responsdrivande kommunikation.

Kategorier:
AdressregisterCRMDatabasDirektmarknadsföringDistributionE-postmarknadsföringKommunikationsbyråKonsultMarknadsföringReklambyråSäljare
Hemsida:Stem AgencyKontakt:Richard Kjellerup
Stockholmsmässan
Stockholmsmässan
Hemsida:Stockholmsmässan
Strawberry
Strawberry

Strawberry är portalen till en hel värld av hotell, möten, restauranger och spa. Samtidigt kan medlemmar njuta av ytterligare förmåner. Genom vår webbsida och app får du tillgång till möjligheter över hela Norden genom vårt löfte om att fylla livet med roliga, meningsfulla och spännande upplevelser.

Kategorier:
EventHotellKöpare
Hemsida:StrawberryKontakt:Christine Arbacken
Svea Bank
Svea Bank
Hemsida:Svea Bank
Svedea
Svedea
Hemsida:Svedea
Svensk Adressändring
Svensk Adressändring
Hemsida:Svensk Adressändring
Svensk Direktreklam
Svensk Direktreklam
Hemsida:Svensk Direktreklam
Svenska Postkodlotteriet Novamedia
Svenska Postkodlotteriet Novamedia
Hemsida:Svenska Postkodlotteriet Novamedia
Svenska Röda Korset
Svenska Röda Korset
Hemsida:Svenska Röda Korset
Sveriges Marknadsförbund
Sveriges Marknadsförbund
Hemsida:Sveriges Marknadsförbund
Swedbank
Swedbank
Hemsida:Swedbank
Symplify Technologies
Symplify Technologies
Hemsida:Symplify Technologies
Syna AB
Syna AB
Hemsida:Syna AB
T
Tandberg & Partners
Tandberg & Partners
Hemsida:Tandberg & Partners
Tele2
Tele2
Hemsida:Tele2
Telenor
Telenor
Hemsida:Telenor
Tidningskungen
Tidningskungen
Hemsida:Tidningskungen
TMG Push
TMG Push
Hemsida:TMG Push
Trickle
Trickle
Hemsida:TrickleKontakt:Nathalie Lindström
Triggerbee
Triggerbee
Hemsida:Triggerbee
Trollhättan7dagar
Trollhättan7dagar
Hemsida:Trollhättan7dagar
TryggHansa
TryggHansa

Försäkringsbolag

Kategorier:
FörsäkringKöpare
Hemsida:TryggHansaKontakt:Cilla Lindqvist
ttela
ttela
Hemsida:ttela
TUI Sverige AB
TUI Sverige AB
Hemsida:TUI Sverige AB
U
UC Affärsinformation
UC Affärsinformation

Vi är UC, Sveriges ledande leverantör av digitala företags- och konsumentinformationstjänster. Sedan 1977 har vi bidragit till att vardagliga och viktiga beslut, som att köpa ett hem eller att få företag att växa, kan baseras på tillförlitlig data. Vår passion är att omvandla data till kunskap, som skapar tillit i dialogen mellan människor, företag och samhälle. Våra tjänster hjälper både företag och konsumenter i deras dagliga beslutsprocesser - både finansiella processer och försäljnings- och marknadsföringsprocesser. Våra kunder finns i alla branscher, varav de största är bank och finans, småföretagare, detaljhandeln samt tjänstebranschen. Sedan 2018 ingår UC det nordiska affärsinformationföretaget Enento Group, som har verksamhet i både Finland, Sverige, Norge och Danmark.

Kategorier:
AffärsinformationKreditupplysningSäljare
Hemsida:UC AffärsinformationKontakt:Emma Pluntky Martin
Uddevalla7dagar
Uddevalla7dagar
Hemsida:Uddevalla7dagar
UNICEF
UNICEF
Hemsida:UNICEF
Unionen
Unionen

Fackförbund som skapar trygghet för arbetstagare

Kategorier:
KöpareMedlemsorganisation/Branschorganisation/Intresseorganisation
Hemsida:UnionenKontakt:Johan Blomström
Uppsala Konsert & Kongress
Uppsala Konsert & Kongress
Hemsida:Uppsala Konsert & Kongress
V
V-tab
V-tab
Hemsida:V-tab
Valitive AB
Valitive AB

Valitive är nästa generation informations- och kreditbolag. Genom innovativa lösningar och högt engagemang hjälper vi företag att fatta smarta och datadrivna beslut genom hela värdekedjan. Med gedigen erfarenhet och hög branschkunskap har vi kommit att bli specialister på det vi gör. Vi tillhandahåller kredit-, marknads- och affärsinformationslösningar till företag som vill optimera riskerna, maximera försäljningen och ta bättre affärsbeslut. Allt genom att förlita oss på relevant och kvalitetssäkrad data som skapar värde för våra kunder – både idag och imorgon.

Kategorier:
AdressregisterAnalysKreditupplysningSäljare
Hemsida:Valitive ABKontakt:Nicklas Dackhammar
Varbergs Posten
Varbergs Posten
Hemsida:Varbergs Posten
Verbum
Verbum

Verbum skapar, distribuerar och marknadsför produkter och tjänster i tryckta och digitala kanaler. Genom gediget kunnande om församlingarnas behov levererar vi relevant och värdeskapande innehåll. Vår målsättning är att hjälpa församlingarna att stärka sina verksamheter och nå sina mål. Verbums huvudägare är Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och ingår i koncernen Berling Media AB.

Kategorier:
AnnonsörFörlagMedia
Hemsida:VerbumKontakt:Annika Waldenström
Villaägarnas Riksförbund
Villaägarnas Riksförbund
Hemsida:Villaägarnas Riksförbund
Vision
Vision
Hemsida:Vision
VitaeLab
VitaeLab
Hemsida:VitaeLab
Vänersborgaren
Vänersborgaren
Hemsida:Vänersborgaren
Västtrafik
Västtrafik
Hemsida:Västtrafik
W
Wallstreet Media
Wallstreet Media
Hemsida:Wallstreet Media
Webpower
Webpower
Hemsida:Webpower
Wiraya
Wiraya

Wiraya hjälper företag öka sin försäljning och lönsamhet på befintliga kunder genom att aktivera och engagera kunder i kritiska ögonblick av kundlivscykeln. Vi gör detta med hjälp av vår kommunikationsplattform där vi triggar förinspelade interaktiva röstsamtal och sms som uppmuntrar kunden att agera. Det kan gälla alltifrån att välkomna och aktivera en ny kund, till att proaktivt erbjuda kundvård eller påminna kunden om en förfallen faktura. Wiraya används av företag som vill att deras kunder ska börja, ändra, sluta, känna till, förnya eller köpa något. Vi kallar det Mobile Customer Activation och vår mjukvara används redan av flera av Europas mest kända varumärken för att öka värdet av varje kund. Kunderna kommer igång snabbare, blir mer aktiva, stannar längre, och kommer tillbaka i större utsträckning.

Kategorier:
CRMSäljareSystemleverantörTelecom
Hemsida:WirayaKontakt:Malin Wahlberg
Wunderman
Wunderman

Wunderman är digitala ledare fokuserad på att utveckla avancerade marknadsföringslösningar för några av de mest beundrade varumärkena inom sport, mode, snabbrörliga konsumentvaror (FMCG), detaljhandel, resor och hotell, läkemedel och finans. Våra olika kompetenser samarbetar för att våra kunder ska inspirera och engagera konsumenter på fem kontinenter.

Kategorier:
Digital marknadsföringKonsultReklambyråSäljare
Hemsida:WundermanKontakt:Victoria Selhammer
Å
Åhléns
Åhléns
Kategorier:
DetaljhandelE-handel konsumentKöpare
Hemsida:Åhléns
Åke Nyberg Projekt
Åke Nyberg Projekt

Specialist på Direktmarknadsföring med tonvikt på Målgrupper - Analyser och Adresser. Med över 20 års erfarenhet på området hjälper jag mina uppdragsgivare till effektivare kampanjer och strategier.

Kategorier:
AdressregisterAnalysSäljare
Kontakt:Åke Nyberg