• Event
  • / Webinar 14 april – Trender e-handel 2021

Webinar 14 april – Trender e-handel 2021

Datum: 14 april 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

På ett år har nätet gått ifrån att vara ett komplement till fysisk shopping till att bli den primära plats som svenskarna handlar på. I det här webinariet fokuserar vi på vad som händer nu inom e-handel samt ger konkreta exempel inom Sverige. Vad är det senaste inom e-commerce och vad fungerar bäst?

Thomas Svensson och Emma Lindgren, från Svea kommer att prata liveshopping, digital b2b försäljning och den typ av e-handel där vi ser mest potential att växa snabbt just nu – d2c.

 

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

 


Bild huvudföreläsare

Emma Lindgren

Emma Lindgren är tech och e-handelsentusiast tillika expert på Digital Konsumtion och Head of Public Relations på Svea. Hon mer än ett ett års erfarenhet av affärsdriven marknadsföring inom e-handelssegmentet och föreläser om allt från Amazon till e-handelstrender.

Bild huvudföreläsare

Thomas Svensson

Thomas Svensson är Partneransvarig och e-handelsexpert på Svea, Thomas står bakom rapporten om B2B e-handel som Svea har publicerat dom senaste 3 åren. I sin roll på Svea har Thomas kontakt med många bolag i e-handelsekosystemet.

Datum & tid:

Datum: 14 april 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

12 april

Övrigt:

Länk skickas ut till anmälda deltagare innan eventet. Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem