• Event
  • / Webinar 14 april – Trender e-handel 2021

Webinar 14 april – Trender e-handel 2021

Datum: 14 april 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

På ett år har nätet gått ifrån att vara ett komplement till fysisk shopping till att bli den primära plats som svenskarna handlar på. I det här webinariet fokuserar vi på vad som händer nu inom e-handel samt ger konkreta exempel inom Sverige. Vad är det senaste inom e-commerce och vad fungerar bäst?

Thomas Svensson och Emma Lindgren, från Svea kommer att prata liveshopping, digital b2b försäljning och den typ av e-handel där vi ser mest potential att växa snabbt just nu – d2c.

 

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

 


Bild huvudföreläsare

Emma Lindgren

Emma Lindgren är tech och e-handelsentusiast tillika expert på Digital Konsumtion och Head of Public Relations på Svea. Hon mer än ett ett års erfarenhet av affärsdriven marknadsföring inom e-handelssegmentet och föreläser om allt från Amazon till e-handelstrender.

Bild huvudföreläsare

Thomas Svensson

Thomas Svensson är Partneransvarig och e-handelsexpert på Svea, Thomas står bakom rapporten om B2B e-handel som Svea har publicerat dom senaste 3 åren. I sin roll på Svea har Thomas kontakt med många bolag i e-handelsekosystemet.

Datum & tid:

Datum: 14 april 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

12 april

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem