• Event
  • / Webinar: Event att hålla koll på 2024 och rapporten Nordic Business Pioneers

Webinar: Event att hålla koll på 2024 och rapporten Nordic Business Pioneers

Datum: 7 februari
Tid: 09:00-10:00 (Check-in från 08:55)

Välkommen till ett spännande webinar där vi tar dig med på en resa genom de mest betydelsefulla evenemangen inom marknadsföring och försäljning, både nationellt och internationellt. Året 2024 kommer att präglas av banbrytande händelser och trender, och du vill inte missa chansen att vara först med att få insikterna!

🚀 Höjdpunkter:

Globala och Lokala Evenemang: Utforska de mest framstående evenemangen som kommer att forma marknadsförings- och försäljningslandskapet år 2024, oavsett om det är i Sverige eller runt om i världen.

Trender för Framtiden: Få exklusiv inblick i de senaste trenderna inom marknadsföring och försäljning. Vi granskar hur branschen utvecklas och identifierar de nyckelfaktorer som kommer att påverka din strategi.

Nordic Business Pioneers Rapport: ta del av vår senaste rapport, “Nordic Business Pioneers”, baserad på en djupgående marknadsundersökning bland nordiska beslutsfattare. Upptäck deras perspektiv och strategier för framtidens försäljning och marknad.

Insikter om Orderingång och AI-användning: Få konkreta insikter från vår rapport om orderingång, användningen av AI och hur personlig försäljning fortsätter att vara av stor betydelse under 2024.

Välkommen på event med SWEDMA & Protosell

Kort om företaget

Protosell är en försäljnings- och marknadsföringsbyrå med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas på marknaderna i Norden och DACH (tyskspråkiga). Våra innovativa lösningar, omfattande expertis och strategiska tillvägagångssätt har gett oss renomméet som en pålitlig och långsiktig partner. Från och med februari 2024 kommer vi även att erbjuda våra tjänster i Benelux-området.


Bild huvudföreläsare

Karolina Brorsson

Karolina Brorsson är VD & partner i Protosell & Global Sales House, flerfaldig Gasell-företagare och är starkt engagerad i frågor kring framtidens försäljning och entreprenörskap. Karolina är också medlem i fullmäktige i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren samt medlem i European Parliament of Enterprises.

Datum & tid:

Datum: 7 februari
Tid: 09:00-10:00 (Check-in från 08:55)

Plats:

Digitalt via Quickchannel

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

5 februari

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem