• Event
  • / Webinar: Öka fokus, resultat och välmående – Handfasta tips för att öka ditt självledarskap

Webinar: Öka fokus, resultat och välmående – Handfasta tips för att öka ditt självledarskap

Datum: 2 dec

Tid: 9.00–10.00, digitalt mingel från 8.45

Det ställs ett ständigt ökat krav på individer att själva skapa motivation och fokus för ökat resultat och välmående. Med pågående pandemi har arbetsplatsen flyttat hem för många och så även för oss som arbetar inom datadriven marknadsföring. Denna förändring ställer krav på hur vi leder oss själva. Vi behöver driva vår egen motivation, vår egen effektivitet och hitta nya sätt att mötas och samverka både internt såväl med samarbetspartners och kunder.

SWEDMAs senaste medlemsundersökning visar att över 70% av arbetet hos våra medlemsföretag sker hemifrån och att 80% säger att man tror att hälften av de resor som gjordes innan Corona kommer kan komma att förvandlas till digitala möten.

Men HUR gör man?


Föreläsare

Bild huvudföreläsare

Anna Landegren

Anna Landegren har mångårig chefserfarenhet inom telecom, IT och bygg. Hon är ingenjör och skådespelare och har byggt starka team som presterar över förväntan och gått på en del lärbara nitar. Idag är hon ledarutvecklare på Nya Ledarskapet och delar med sig av erfarenheter och kunskaper inom ett av ledarskapets viktigaste områden: självledarskap

Bild huvudföreläsare

Malin Jonsson

Malin Jonsson är licensierad ledarutvecklare i Nya Ledarskapet och Diplomerad ICF coach. Hon har 20 års ledarerfarenhet från snabbväxande organisationer både internationellt och i Sverige inom telekomindustrin. Hon är civilingenjör och har en MBA inom strategisk affärsutveckling från Warwick i UK. Tillväxt driver hon fortfarande nu som styrelseordförande i ett snabbväxande noterat bolag.


Innehåll

I detta webinar utgår vi från den senaste hjärnforskningen. Du kommer lära dig om hjärnans 8 principer som påverkar vårt sätt att tänka och ta beslut. Vad händer tex med högpresterande personer i en icke-krävande miljö?

Fokus i självledarskapet ligger dock på att GÖRA saker annorlunda. “Kan du leda dig själv kan du leda andra”. Du får med dig handfasta tips och verktyg för att arbeta hjärnsmart. För att öka ditt självledarskap – vad behöver Du för att öka ditt fokus och nå ditt resultat.

Datum & tid:

Datum: 2 dec

Tid: 9.00–10.00, digitalt mingel från 8.45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

30 november

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälan
Bli medlem