• Event
  • / Webinar: Nå dina kunder i den kanal de föredrar!

Webinar: Nå dina kunder i den kanal de föredrar!

Datum: 7 september 2022
Tid: 09:00-10:00
Check in från 08:45

Vill du nå dina kunder på bästa sätt är det viktigt att veta i vilken kanal de själva föredrar att ta emot olika typer av kommunikation. Det är budskapet från PostNords stora rapport Mottagarmakt 2022.

Mottagarna vill kunna välja i vilken kanal man tar emot kommunikation och många (hela 72 %) stör sig på att inte få göra det. Mottagarna har olika preferenser för vilken kanal som fungerar bäst för vilket budskap. Reklam driver trafik till webben, 60 % av mottagarna söker mer information på internet efter att de fått intressanta erbjudanden i postlådan och 54 % säger att priserbjudanden är främsta skälet att ta del av reklam. I årets rapport har vi också intressanta slutsatser kring e-handel och om kundklubbars kommunikation med sina mottagare.

Kort om företaget
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen tillprivatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden.


Thomas Klamell

Go to market owner PostNord

Johan Nilsson

Product Manager Analys PostNord

Datum & tid:

Datum: 7 september 2022
Tid: 09:00-10:00
Check in från 08:45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

250 kr för övriga

Sista anmälningsdag:

5 september

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem