• Event
  • / SWEDMA hälsar sommaren välkommen med ett inspirerande försommarmingel!

SWEDMA hälsar sommaren välkommen med ett inspirerande försommarmingel!

Den 22:a maj kl 16:00 – 19:00

SWEDMA bjuder in dig som är medlem och en +1 till ett exklusivt försommarmingel där vi samtidigt tar del av insikter från beteendevetenskapens fascinerande värld. Vi är glada över att presentera Niklas Laninge, VD för Nordic Behaviour Group, som vår inspiratör för kvällen.

Niklas kommer att dela med sig av sin expertis om hur man kan använda beteendevetenskapliga metoder för att djupare förstå och påverka kunder. Han kommer att adressera frågor som:

  • Hur identifierar och bryter man ner kundutmaningar till konkreta beteenden?
  • Vad hindrar kunder från att utföra nyckelbeteenden?
  • Hur kan vi skapa kampanjer som är rotade i psykologiska principer?

Eventet kommer också att ge rikligt utrymme för nätverkande med branschkollegor och diskussioner om hur vi tillsammans kan använda denna kunskap för att driva vår bransch framåt.

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig snart för att garantera din plats.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande och upplysande början på sommaren!


Huvudföreläsare

Bild huvudföreläsare

Niklas Laninge

Niklas Laninge är psykolog och VD för Nordic Behaviour Group. I över tio år har han hjälpt organisationer att skapa storskaliga beteendeförändringar, ofta med hjälp av teknik, design och kommunikation. Han har författat tre populärvetenskapliga böcker om ämnet och skriver Sveriges största nyhetsbrev om beteendeförändring. Nordic Behaviour Group är en konsultbyrå som specialiserat sig på att skapa stora och hållbara förändringar. Här jobbar psykologer och beteendevetare som använder akademiska metoder för att hjälpa sina kunder förändra svåra beteenden.

Datum & tid:

Den 22a maj kl 16:00 – 19:00

Plats:

Kungsgatan 60, Ljusgården (IOffice)

Ingår:

Gratis för medlemmar, alla medlemmar får ta med en gäst.

Sista anmälningsdag:

20 maj 2024

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Signa upp er här Bli medlem