24 maj 2024

SWEDMA årsmöte och styrelsen har fått nytt tillskott

15 maj höll SWEDMA årsmöte och styrelsen har fått nytt tillskott. 

Under årsmötet i maj valdes två nya medlemmar in i styrelsen. Agnes Hammarstrand, ny styrelseledamot, är en av Sveriges främsta experter inom IT/tech och e-handelsjuridik. 

Agnes arbetar som advokat på Advokatfirman Delphi och har omfattande erfarenhet inom dataskydd/GDPR, e-handel, konsumenträtt, marknadsrätt, IoT och molntjänster. Agnes är också en uppskattad föreläsare och har blivit framröstad till ”Advokaternas Advokat” två år i rad (2018 och 2019) samt tilldelats utmärkelsen ”Årets Justitia” för sitt arbete för jämställdhet inom advokatkåren.

Det andra tillskottet är Annika Grumert Klang som ny suppleant. Annika är VD för Oculos Sverige, en MarTech-byrå inom Ahead Group. Hon har lång erfarenhet av CRM och MarTech och har tidigare varit Head of MarTech på Merkle. Med över 10 års erfarenhet i branschen har Annika haft ledande roller på Merkle, Isobar och Avaus. Annika har även god erfarenhet av att vara styrelsemedlem och har en utbildning från Styrelseakademien.

“Vi är oerhört glada att välkomna Agnes Hammarstrand och Annika Grumert Klang till vår styrelse. Deras breda kunskap och långa erfarenhet inom sina respektive områden kommer att vara ovärderliga för oss. Med Agnes expertis inom IT/tech och juridik, och Annikas djupa förståelse för CRM och MarTech,  är vi övertygade om att deras bidrag kommer att stärka vår organisation ytterligare.  Vi ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta utveckla och driva datadriven marknadskommunikation framåt.”

Annette Tannerfeldt, VD SWEDMA

Alla artiklar