• Event
  • / Öppen utbildning: ChatGPT

Öppen utbildning: ChatGPT

Datum: 6 februari 2024
Tid: 09:00-11:00
Var: digitalt via Google Meet

Vill du bli effektivare och ligga i framkant?

Genom Scribills ChatGPT-utbildning får du de verktyg och insikter som krävs för att förbättra era arbetsprocesser och upptäcka nya affärsmöjligheter. Med affärsnyttan i fokus får du hands-on information kondenserat i ett 2-timmars format.

Det finns fler tillgängliga datum för denna utbildning, se på www.swedma.se/utbildning

Rabatt för dig som medlem hos SWEDMA:
20% rabatt för medlemmar som bokar plats på öppna utbildningar;
2 000 sek/deltagare* (Ord.pris 2 500 sek.)

Efter avslutad kurs får du med dig praktiskt kursmaterial samt intyg på ditt deltagande.

Detta lär du dig:

Grunderna i ChatGPT – En introduktion till ChatGPT, vad det är och hur det fungerar. Vi tar även upp dess begränsningar och diskuterar säkerhetsaspekter och GDPR.

AI i praktiken – Vi går igenom användningsområden där ChatGPT gör skillnad, från förbättrad kundkommunikation till effektivare arbetsprocesser.

Skapa personas – Här utforskar vi hur man ger ChatGPT en personlighet, vilka delar den består av och hur man bäst skapar den.

Avancerade prompts – Att skicka rätt meddelande till ChatGPT är avgörande för svaret man får. Vi går igenom hur man formulerar bra och effektiva prompts för att få relevanta resultat.

ChatGPT in action – Vi skapar prompts tillsammans med dig där vi visar hur du ska skriva med ChatGPT för att lösa verkliga uppgifter som du står inför idag i ditt företag.

Avslutande frågestund – Innan vi rundar av öppnar vi upp för en dialog. Ställ frågor, dyk ner i detaljerna och se till att du lämnar med all kunskap du behöver för att använda ChatGPT effektivt i din yrkesroll.

Efter kursen

Vårt engagemang slutar inte med kursen. Vi erbjuder live Q&A-sessioner varje vecka för att fortsätta stödja och hjälpa er fördjupa er förståelse av AI. Ni lämnar inte bara med kunskap, utan även med förmågan att använda dessa nya insikter praktiskt.

Vår utbildning är valet för er som vill ligga i framkant. Med över 300 utbildade deltagare från skilda branscher är vi säkra på vår förmåga att utbilda och berika era medarbetare med kompetensen att utnyttja AI:s fulla potential.

*Denna utbildning genomförs i samarbete med ett externt företag vilket innebär att utbildningschecken inte kan nyttjas till detta tillfälle.

Datum & tid:

Datum: 6 februari 2024
Tid: 09:00-11:00
Var: digitalt via Google Meet

Plats:

Digitalt via Google Meet

Ingår:

Praktiskt kursmaterial samt intyg på deltagande

Pris exkl moms:

2000 kr för medlemmar i SWEDMA

2500 kr för övriga

Sista anmälningsdag:

4 februari

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem