14 juni 2021

SWEDMAs VD Malin Anglert går vidare till nytt jobb på Tele2 som Director Customer Operations.

Malin säger ”- Det har varit en fantastisk resa att fått utveckla och leda transformationen av SWEDMA till att vara en framgångsrik branschförening för datadriven marknadsföring. Jag är stolt över att vi skapat en ökad relevans för alla våra medlemmar utifrån våra fokusområden opinion, rådgivning och engagemang. Vi har anslutit många nya medlemmar i hela ekosystemet och infört en ny medlemsmodell som gör att alla medlemmar har lika stor möjlighet till påverkan. Vi har lanserat flera viktiga nyheter såsom certifieringar och en utbildningsportfölj. Vi har rejält ökat vår aktivitetsnivå genom att löpande erbjuda medlemsaktiviteter och trendspaningar”.

Ordförande i SWEDMA Marie Bratani Olsson vill tacka Malin för ett fantastiskt bra arbete. Malin har lett förändringsarbetet och tillsammans med teamet skapat nya medlemmar, förbättrat innehåll och ett positivt resultat för SWEDMA. Vi gratulerar Tele2 till en bra rekrytering och önskar Malin all lycka.

Styrelsen har påbörjat arbetet med att rekrytera ny VD. Detta görs i samarbete med HCM Partner, vill du veta mer om denna möjlighet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Tallving på jenny@hcmpartner.se

Alla artiklar