Anslut ditt företag eller din organisation

Vad trevligt att du vill ansluta ditt företag till SWEDMA!

Fyll i nedanstående ansökan för att bli medlem. I vår integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar dina uppgifter.

  Företag/Organisation
  Kontaktperson
  * Obligatoriska fält

  Medlemskap

  SWEDMA – Swedish Data & Marketing Association – vänder sig till de som verkar inom datadriven marknadsföring.

  Alla i värdekedjan på den svenska marknaden inom datadriven marknadsföring kan bli invalda medlemmar i SWEDMA, allt från rådgivande företag (byråer och konsulter), producerande (tech, data och service) till de varumärken och funktioner inom företag som köper dessa tjänster.

  Nyttan är att vi samlar hela värdekedjan för att skapa optimala förutsättningar för datadriven marknadsföring, som ett enskilt företag inte själva kan uppnå.

  Och skälen till att vara medlem i SWEDMA är många. Tillhörighet, kvalitetsstämpel, auktorisation och juridiskt expertstöd är några av de skäl medlemmarna pekar på. Att vara medlem i SWEDMA är en kvalitetsstämpel, som visar att ditt företag är seriöst. Kunderna kan känna sig trygga i att du är en seriös aktör som arbetar för att upprätthålla förtroendet på marknaden. Som medlem får du även ta del av många olika erbjudanden.

  Vi har valt en medlemsmodell efter storlek på företag så att det skall vara enkelt att bli och vara medlem. Vi har tre nivåer av medlemskap:

  Corporate – från 100 st anställda
  SmallMediumBusiness (SMB) – upp till 99 anställda
  SmallOfficeHomeOffice (Soho) – för dig som har eget bolag och är max 2 personer i bolaget

  Grundinnehållet är samma i alla nivåer:

  Opinionsbildning: påverkan på lagstiftning samt att vi driver självreglering. Tillgång till affärs- och etikregler och omvärldsbevakning
  Rådgivning: Expertrådgivning av vår jurist kring kommunikation och hantering av data samt den personliga integriteten i alla typer av marknadsföring.
  Engagemang: tillgång till medlemsrabatter, relevanta utbildningar och nätverk samt kostnadsfria seminarier.

  Till nivåerna Corporate och SMB kan man addera till förmånliga servicepaket och partnerpaket för att få ännu mer nytta av medlemskap. Vi har också specifika Premium/Industry medlemskap för våra största medlemmar där vi tillsammans lyfter olika samarbeten och arbetar strategiskt tillsammans.