• Event
  • / Loyalty Outlook – workshop

Loyalty Outlook – workshop

Datum: 9 november 2023
Tid: 08:30-12:00
Var: Hos SWEDMA, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm

Vi är glada att bjuda på en workshop om hur omvärlden påverkar dina kunders lojala och illojala beteenden med Pepe Larsson på Smicker.

Vi är mitt uppe i en ganska jobbig tid. Det är många faktorer som påverkar och det är svårare än på lång tid att prognostisera hur kunderna kommer att bete sig. Då är det lätt att känna sig ensam med alla utmaningar och frågeställningar.

Därför bestämde Smicker och Swedma för att bjuda på en värdefull workshop förmiddag där du får tillfälle att jobba med de utmaningar ni har och få inspel från andra och andra branscher.

Syftet med denna workshop är att ni ska få tillfälle att dela med er av era specifika utmaningar och frågeställningar. Vi kommer att metodiskt jobba igenom dem tillsammans så att ni får fördjupade insikter att ta med er tillbaka till jobbet.

Tanken är att ni ska känna er bättre rustade inför arbetet med de aktiviteter och strategier som ska tas fram under hösten och inför nästa år

Det kommer också finnas gott om möjligheter att nätverka och utbyta idéer med andra deltagare från olika branscher.

Varmt välkomna.


Bild huvudföreläsare

Pepe Larsson

Head of strategy och grundare av Smicker med 25+ års erfarenhet av att skapa strategier och koncept som leder till lönsamma relationer mellan varumärken och kund. En sympatisk utmanare som inspirerar företag att ha med slutkundens perspektiv i allt från strategi till genomförande.

Datum & tid:

Datum: 9 november 2023
Tid: 08:30-12:00
Var: Hos SWEDMA, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm

Plats:

Hos SWEDMA, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

7 november

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till AnmälanBli medlem