• Event
  • / Webinar: Kanalvalet 2024 – och några spännande kundporträtt

Webinar: Kanalvalet 2024 – och några spännande kundporträtt

Datum: 7 december 2023
Tid: 09:00-10:00
Digital check-in från 08:45

Känner du dina kunder?

Ja, inte personligen kanske, men du har säkert bra koll på vad din kundbas består av i stora drag.

Faktum är att de som är din kundbas typiskt sett är rätt inhomogen med flera olika personlighetstyper, åldrar och beteenden som påverkar hur de vill ha information och hur de vill betala osv. Idag gäller det mer än någonsin att du vet mer om dina kunder för att verkligen träffa rätt och ge dem rätt verktyg för att de ska agera som du vill. Att nå fram, att få betalt – eller att få en reaktion överhuvudtaget kan vara avgörande.

När vi summerar vår årliga undersökning Kanalvalet ser vi hur olika det faktiskt kan vara. Hur man bäst tar till sig av reklam eller vilket betalsätt man väljer är långt ifrån bara en fråga om ålder och kön. Vi är långt mer olika än så.

Häng med oss i en berättelse om hur snårigt det kan vara att göra rätt – eller istället förenkla tillvaron med rätt verktyg och rätt metoder för att nå fram.

Vi ger dig några kundporträtt plockade ur verkligheten utifrån hur de svarat på vår marknadsundersökning Kanalvalet 2024.

Genom att se till att kunna kommunicera i alla kanaler för att nå dina kunder, kommer du förhoppningsvis att lyckas bättre.


Bild huvudföreläsare

Stefan Blomqvist

Stefan Blomqvist är vd för och grundare av 21grams. Han har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och internationell försäljning inom både fysisk och digital kommunikation. 21grams är ett fintech-bolag som jobbar med allt ifrån kostnadseffektiva distributionskanaler till betallösningar inom kundkommunikation, med tjänster som Swish-QR, Kivra, E-faktura och mycket mer.

Datum & tid:

Datum: 7 december 2023
Tid: 09:00-10:00
Digital check-in från 08:45

Plats:

Digitalt via Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

5 december

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem