• Event
  • / Från ateljé till inhousebyrå

Från ateljé till inhousebyrå

Datum: 13 maj

Tid: 9.00–10.00

Många av de som idag funderar på att starta en inhousebyrå har redan ofta någon form av ateljé eller studio. Men är det så enkelt som att bara döpa om verksamheten till inhousebyrå så uppfattas och behandlas teamet som en strategisk partner istället för någon som tar emot beställningar och utför andras önskemål?

Vilka utmaningar kan man stöta på, vad behöver man ha ordning på, vilken kompetens behöver man och hur Unionen har gjort är några av de saker vi går genom under webbinariet.


Huvudföreläsare

Bild huvudföreläsare

Johan Blomström

Johan Blomström är chef för Unionens inhousebyrå och har tidigare jobbat inom reklambyråbranschen som bland annat creative director, kommunikationsstrateg och kundansvarig


Innehåll

Unionen är Sveriges största fackförbund och organiserar 675.000 medlemmar på mer än 65.000 arbetsplatser. Du kan vara medlem om du är tjänsteman i den privata sektorn oavsett befattning. Egenföretagare och studenter är också välkomna.

Datum & tid:

Datum: 13 maj

Tid: 9.00–10.00

Plats:

Webinar

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälan
Bli medlem