• Event
  • / Företagsanpassad utbildning: ChatGPT

Företagsanpassad utbildning: ChatGPT

Vill ni bli effektivare och ligga i framkant? Utbilda hela företaget i ChatGPT

Genom vår ChatGPT utbildning får ni de verktyg och insikter som krävs för att förbättra era arbetsprocesser och upptäcka nya affärsmöjligheter. Med affärsnyttan i fokus ger vi er hands-on information kondenserat i ett 2-timmars format.

Detta lär ni er:

Grunderna i ChatGPT – En introduktion till ChatGPT, vad det är och hur det fungerar. Vi tar även upp dess begränsningar och diskuterar säkerhetsaspekter och GDPR.

AI i praktiken – Vi går igenom användningsområden där ChatGPT gör skillnad, från förbättrad kundkommunikation till effektivare arbetsprocesser.

Skapa personas – Här utforskar vi hur man ger ChatGPT en personlighet, vilka delar den består av och hur man bäst skapar den.

Avancerade prompts – Att skicka rätt meddelande till ChatGPT är avgörande för svaret man får. Vi går igenom hur man formulerar bra och effektiva prompts för att få relevanta resultat.

ChatGPT in action – Vi skapar prompts tillsammans med er där vi visar hur ni ska skriva med ChatGPT för att lösa verkliga uppgifter som ni står inför idag i ert företag.

Avslutande frågestund – Innan vi rundar av öppnar vi upp för en dialog. Ställ era frågor, dyk ner i detaljerna och se till att ni lämnar med all kunskap ni behöver för att använda ChatGPT effektivt i era yrkesroller.

Efter kursen

Vårt engagemang slutar inte med kursen. Vi erbjuder live Q&A-sessioner varje vecka för att fortsätta stödja och hjälpa er fördjupa er förståelse av AI. Ni lämnar inte bara med kunskap, utan även med förmågan att använda dessa nya insikter praktiskt.

Vår utbildning är valet för er som vill ligga i framkant. Med över 300 utbildade deltagare från skilda branscher är vi säkra på vår förmåga att utbilda och berika era medarbetare med kompetensen att utnyttja AI:s fulla potential.

Egen utbildning

Pris exkl moms:
20% rabatt för medlemsföretag som bokar en egen utbildning för sin personal*
8 000 sek/tillfälle* (Ord.pris 10 000 sek.)

Ange SWEDMA i fältet för rabattkod i bokningen.

Plats: Digitalt

Tid: 2 timmar

Efter avslutad kurs får ni med er praktiskt kursmaterial samt intyg på ert deltagande.

Rekommenderat maxantal deltagare: 10

*Denna utbildning genomförs i samarbete med ett externt företag vilket innebär att utbildningschecken inte kan nyttjas till detta tillfälle.

Datum & tid:

Ange önskat datum och tid i bokningsformuläret

För medlemsföretag, ange SWEDMA i fältet för rabattkod.

Plats:

Digitalt via Google Meet

Ingår:

Efter avslutad kurs får ni med er praktiskt kursmaterial samt intyg på ert deltagande.

Pris exkl moms:

8 000 kr för medlemmar i SWEDMA

10 000 kr för övriga

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Klicka här för att boka er utbildningBli medlem