• Event
  • / Effekter och best-practice inom data-driven video i digitala kundresor

Effekter och best-practice inom data-driven video i digitala kundresor

Datum: 16 februari 2022
Tid: 09:00-10:00
Digital fika från 08:45

Välkommen till ett webinar där Joachim Medalen från SEEN kommer presentera kundcase och best practice inom personaliserad datadriven video i Norden.

Vi kommer få se hur smart användning av personaliserad video kan öka effekten av kommunikation avsevärt i olika delar av funneln, från att driva in nya användare, driva kampanjer, öka lojalitet och vinna tillbaka kunder.

Kort om företaget:
SEEN har på kort tid etablerat sig som den ledande leverantören inom personaliserad video i digitala kundresor i Norden och öppnade kontor i Stockholm i augusti. I Sverige jobbar de i dag med kunder som Cervera, PWC, Astra Zeneca, VING, Håll Sverige Rent och Röda Korset.


Bild huvudföreläsare

Joachim Medalen

Joachim Medalen är VD pch Partner på SEEN, ett martech bolag som levererar en plattformtjänst som möjliggör data-driven personaliserad video i hög kvalité till digitala kundresor. Joachim är norsk-svensk och har haft flera ledande roller inom kommunikationsbranschen i Norden och UK och jobbat under lång tid med kunder som Procter & Gamble, Toyota, MARS, Reckitt Benckiser, The National Lottery m.fl.

Datum & tid:

Datum: 16 februari 2022
Tid: 09:00-10:00
Digital fika från 08:45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

14 februari

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem