• Event
  • / Webinar: Snabbrörligt insiktsarbete med videofrågor

Webinar: Snabbrörligt insiktsarbete med videofrågor

Datum: 9 mars 2022
Tid: 09:00-10:00
Digitalt uppsnack från 08:45

Kundlojaliteten minskar samtidigt som konsumenterna ställer allt högre krav, får fler valmöjligheter och möts av mer än 10 000 intryck per dag. Det är ingen underdrift att kundinsikter är nödvändigt och en nyckel för att lyckas oavsett bransch.

Vad händer då om man tar startup-världens snabbrörliga och behovsdrivna arbetssätt och applicerar detta på arbetet med kundinsikter? Videofrågor är en snabb och personlig kvalitativ metod. Det personliga engagerar. Och engagemanget ger feedback av hög kvalitet.

Bonnierförlagen arbetar med en bred portfölj av metoder och använder Panelista för att komplettera kvantitativa data med kvalitativ data och förstå behov, beteenden och drivkrafter.

Webinariet kommer att handla om;

  • Pusselbitarna som behöver vara på plats för ett snabbrörligt insiktsarbete.
  • Exempel på hur Panelista använder snabba feedbackloopar med kunderna i utvecklingen av deras egen produkt.
  • Exempel på Bonnierförlagens snabbrörliga insiktsarbete och hur de samlar in kundinsikter i vardagen för att navigera en bokbransch i förändring.

Kort om företagen:

Panelista är en Göteborgsbaserad startup som grundades 2019. Vi tillhandahåller en digital tjänst där du ställer videofrågor till dina kunder. Du får snabb feedback av hög kvalitet och kan ställa följdfrågor när du vill. Målet är att du ska kunna sluta gissa och bli mer träffsäker än någonsin. Bland våra användare så hittar man företag som Avanza, CDON, Södra och självklart Bonnierförlagen.

Bonnierförlagen är Sveriges ledande förlagshus, med en vision att sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Det första bokförlaget i koncernen, Albert Bonniers Förlag, grundades 1837, och är idag Sveriges största förlag. I Bonnierförlagen ingår även exempelvis Bazar Förlag, Forum, Max Ström, Bonnier Audio, Bonnier Carlsen och Bonniers Bokklubbar. Bonnierförlagen är medlemmar i SWEDMA.


Bild huvudföreläsare

Anders Palm

grundare av Panelista

Bild huvudföreläsare

Robin Johansson

grundare av Panelista

Bild huvudföreläsare

Kristina Thorén

Bonnierförlagen AB

Datum & tid:

Datum: 9 mars 2022
Tid: 09:00-10:00
Digitalt uppsnack från 08:45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

7 mars

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem