• Event
  • / Webinar: Hur säkrar Du kapital för att vara med i kapplöpningen av framgångsrik datadriven marknadsföring?

Webinar: Hur säkrar Du kapital för att vara med i kapplöpningen av framgångsrik datadriven marknadsföring?

Datum: 11 maj 2022
Tid: 09:00-10:00

Det finns många olika finansieringslösningar när du som entreprenör vill få ditt bolag att ligga i framkant gällande digitalisering t.ex. riskkapital från affärsänglar, investerare, ALMI-lån, factoring och traditionellt banklån.

Hela organisationen berörs i någon utsträckning av digitalisering inkl. digital marknadsföring, eftersom det i många fall handlar om att i grunden förändra verksamheten och skapa nya värden genom att utnyttja ny och relevant teknik. Alltför många organisationer har en reaktiv syn på digitalisering och anpassar verksamheten först när de inte har något val. Det betyder att de alltid ligger minst ett steg efter konkurrenterna. Att dra nytta av nya möjligheter proaktivt kan därför innebära betydliga konkurrensfördelar. Affärsmodellen tar ofta ny form med ökade intäkter som följd.

Men vilket alternativ är bäst och var i utvecklingscykeln fungerar de olika lösningarna bäst? Alexis Kopylov, VD för DBT Capital hjälper dig reda ut det tillsammans med Henrik Vikström, VD på Pixel och Åsa Randahl, Strategist / Team Lead på iGoMoon AB.

 

Kort om företaget

Drivkraften bakom DBT bottnar i samtal med besvikna entreprenörer vars goda idéer och möjligheter föll på finansieringen. Bankernas ointresse och bristen på alternativ till lånehajarna blev DBT:s affärsidé – idén om en digital och personlig finansieringspartner för landets tillväxtbolag.

Vi förstår att det kan kännas skrämmande att låna pengar. Trygghet och förtroende är avgörande. Vi är ett registrerat finansiellt institut hos Finansinspektionen, etablerat 2016 med säte i Stockholm. Vi har en långsiktig och trygg inlåning via större institutioner och stiftelser som till exempel Östersjöstiftelsen som även investerat i bl.a. Oatly.


Bild huvudföreläsare

Alexis Kopylov

VD för DBT Capital

Bild huvudföreläsare

Henrik Vikström

VD på Pixel

Bild huvudföreläsare

Åsa Randahl

Strategist/Team Lead på iGoMoon AB

Datum & tid:

Datum: 11 maj 2022
Tid: 09:00-10:00

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

6 maj

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem