• Event
  • / Webinar: Effektivisera ditt företag med AI – En introduktion till ChatGPT

Webinar: Effektivisera ditt företag med AI – En introduktion till ChatGPT

Datum: 29 november 2023
Tid: 09:00-09:45
Digital check-in från 08:45

Välkomna till ett lärorikt webinar tillsammans med André Andersson från Scribill där vi utforskar ChatGPT. Upptäck hur generativ AI redan förändrar arbetslandskapet globalt och hur du kan använda det för att göra ditt företag smartare och mer konkurrenskraftigt.

Under webinaret kommer André att lyfta fram konkreta användningsområden där ChatGPT gör verklig skillnad och ge konkreta exempel på hur företag kan drar nytta av tekniken för att effektivisera kommunikations- och arbetsprocesser.

André delar också med sig av kunskap om hur man bäst anpassar ChatGPT till företagets specifika behov. Detta inkluderar att justera AI:ns kreativitetsnivå genom temperaturinställningen, anpassa din AI-assistents personlighet efter ditt företags unika behov, och skriva prompts som genererar önskade resultat.

Kort om företaget

Scribill är ledande inom AI-utbildning och förbereder dig och ditt team för att framgångsrikt implementera och använda ChatGPT i dagliga affärsprocesser. Vi har en bred erfarenhet av att utbilda personal från olika branscher att effektivt implementera AI för att generera verkligt affärsvärde.


Bild huvudföreläsare

André Andersson

Som medgrundare och VD för Scribill brinner André för att förse företag med de kunskaper och verktyg som krävs för att framgångsrikt integrera och utnyttja AI i deras arbetsflöden. Med sin praktiska och engagerande utbildningsstil har han tagit över 250 deltagare från teori till praktik.

Datum & tid:

Datum: 29 november 2023
Tid: 09:00-09:45
Digital check-in från 08:45

Plats:

Digitalt via Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

27 november

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem