• Event
  • / Webinar: Amazon – hot eller möjlighet med etableringen i Sverige?

Webinar: Amazon – hot eller möjlighet med etableringen i Sverige?

Datum: 21 okt

Tid: 13.00–14.00

“Your Margin Is My Opportunity” är ett känt citat ifrån Jeff Bezos. Vilka konsekvenser blir det när Amazon etableras i Sverige för handlare och leverantörer?

Välkommen till detta högaktuella ämne med en av de bästa experterna därute inom e-handel och Amazon, Arne B Andersson ifrån PostNord.


Huvudföreläsare

Bild huvudföreläsare

Arne B Andersson

Arne B Andersson, även känd som #arnepaposten på Twitter. Arne har genom åren blivit en väldigt uppskattad föreläsare om e-handel och logistik och det han inte vet om logistik är knappast värt att veta. Han har varit med från tiden när e-handel kallades distanshandel och hans intresse har inte svalnat. Arne är en av de personer i Sverige med störst insyn på vad Amazon är.

Bild huvudföreläsare

Stefan Borensjö

Stefan Borensjö, representerar SAS Institute Sverige och har i flera år arbetat med att hjälpa Retailbolag att ta smartare beslut med hjälp av avancerad analys och AI. Stefan gillar eko-system inom Retail och försöker ständigt inspirera om de senaste trenderna inom branschen.


Innehåll

Arne kommer att dela fakta och analys för inspiration på både en strategisk och taktisk nivå. Stefan Borensjö, SAS Institutes, svenska Retail expert kommer att tillsammans med Arne diskutera bland annat:

• Vad händer på den svenska marknaden när Amazon etableras i Sverige?
• Vilka andra marknader kan vi jämföra med?
• Vilka möjligheter ser vi?
• Vilka actions behöver du som e-handare göra redan idag?
• Därför är det viktigt att jobba med analys och målgruppsanpassa för att kunna konkurrera / komplettera Amazons sökmotor och algoritmer

Datum & tid:

Datum: 21 okt

Tid: 13.00–14.00

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

19 oktober

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälan
Bli medlem