• Event
  • / Webinar 25 augusti: Så når du dina kunder bäst!

Webinar 25 augusti: Så når du dina kunder bäst!

Datum: 25 augusti 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

Vill du nå dina kunder på bästa sätt bör du sikta på en kombination av kommunikationskanaler. Det är budskapet från PostNords stora rapport Mottagarmakt 2021.

Mottagarna vill kunna välja – drygt 4 av 5 svenskar tycker det är mycket viktigt eller ganska viktigt att själv bestämma genom vilken kanal man tar emot kommunikation. Och svenskarna har olika preferenser för vilken kanal som fungerar bäst för vilket budskap. Hela 84 % av svenskarna tycker det är viktigt att få välja själva hur företag kommunicerar med dem. Kommunikation leder till handling, hela 62 % av svenskarna söker mer information på internet efter att de fått intressanta erbjudanden i postlådan.

Kort om företaget och om föreläsaren
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen tillprivatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden.


Bild huvudföreläsare

Thomas Klamell

Go to market owner, PostNord

Bild huvudföreläsare

Johan Nilsson

Product Manager Analys, PostNord

Datum & tid:

Datum: 25 augusti 2021
Tid: 9.00–10.00
Digitalt mingel från 8.45

Plats:

Microsoft Teams

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

250 kr för övriga

Sista anmälningsdag:

23 augusti

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem