• Event
  • / SWEDMA på Almedalen 2024

SWEDMA på Almedalen 2024

tis 25 juni 2024 – fre 28 juni 2024

SWEDMA på Almedalen 2024

Vi på SWEDMA kommer att vara på plats i Almedalen hela veckan och ser fram emot att träffa er som också är där. Här är några av höjdpunkterna vi har planerat:

Klimat och Kommunikation

Den 26 juni, från klockan 12:00 till 12:45, intar vi scenen i Bönsalen, Gotlands Kulturrum, Specksrum 4. Vi kommer att fördjupa oss i det viktiga ämnet klimat och kommunikation. Samtalet kommer att fokusera på hur kommunikation kan påverka klimatomställningen och världen runt oss, samt hur vi som bransch kan ta ett större socialt ansvar för att göra verklig skillnad.

Rundabordssamtal om Digital Tillgänglighet

En annan höjdpunkt för oss i Almedalen är vårt rundabordssamtal om digital tillgänglighet. Det äger rum den 27 juni från 09:00 till 10:00. Detta är en utmärkt möjlighet att diskutera och dela insikter om hur vi kan göra det digitala landskapet tillgängligt för alla. Om du är intresserad av att delta i samtalet, kontakta oss så snart som möjligt. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Kontakta oss via e-post för att säkra din plats eller om du har några frågor. Vi ser fram emot att träffa er i Almedalen och diskutera dessa viktiga ämnen tillsammans!

Datum & tid:

CommToAct – Den 26 juni, kl12:00-12:45, Bönsalen, Gotlands Kulturrum, Specksrum 4.

 

Runda bords samtal:

Digital Tillgänglighet – 27 juni, kl 09:00-10:00, Österports centrum

 

Media Smart – 27 juni,  12-13, Österports centrum

Plats:

Almedalsveckan, Visby, Gotland

Sista anmälningsdag:

Dessa events går inte att anmäla sig till.

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälan
Bli medlem