• Event
  • / Webinar: Skapa en effektiv marknadsföringsstrategi med hjälp av webinarier

Webinar: Skapa en effektiv marknadsföringsstrategi med hjälp av webinarier

Datum: 14 juni 2023
Tid: 09:00-10:00
Var: Digitalt via Quickchannel

Vill du ta din marknadsföringsstrategi till nästa nivå? Då är det hög tid att ta med webinarier i din plan. Enligt en studie av ON24 kan webinarier öka antalet leads med 49% och öka varumärkesmedvetenheten med hela 95%! Om du vill lära dig hur du kan använda webinarier för att engagera din publik och konvertera leads till kvalificerade säljprospekt, är det här webinariet för dig.

Den 14 juni kl. 09.00 har vi bjudit in Viktor Underwood som är VD på Quickchannel. Han kommer att prata om varför webinarier är ett av de mest effektiva sätten att engagera sin publik och öka varumärkeslojaliteten. Under webinariet kommer du att få lära dig mer om:

  • Hur du når ut till din målgrupp
  • Hur du bygger relationer med dina potentiella kunder
  • Hur du ökar varumärkeslojaliteten
  • Hur du etablerar dig som expert inom din bransch
  • Hur du konverterar leads till kvalificerade säljprospekt
  • Hur du lär känna din målgrupp och dina kunder

Live demo:

Du kommer också att få ta del av en live demo av Quickchannels webinar plattform där Viktor kommer att visa hur deras kunder arbetar för att skapa webinarier som når ut och engagerar sin publik.

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan och fylla i dina uppgifter. Vi skickar en bekräftelse och länken till webinariet när det närmar sig.

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att utveckla din marknadsföringsstrategi!

Om Quickchannel:

Quickchannel är en ledande leverantör av videoplattformar i Norden. De hjälper företag att spara tid och pengar och minska sin miljöpåverkan genom att använda en end-to-end videoplattform. Plattformen är GDPR- och WCAG-kompatibel, rekommenderas av Skatteverket och används av företag, myndigheter och offentlig sektor över hela Norden.


Bild huvudföreläsare

Viktor Underwood

VD på Quickchannel med över 10 års erfarenhet inom streaming- och marknadsföringsbranschen. Han har hjälpt många företag att utveckla sina marknadsföringsstrategier och ta dem till nästa nivå.

Datum & tid:

Datum: 14 juni 2023
Tid: 09:00-10:00
Var: Digitalt via Quickchannel

Plats:

Digitalt via Quickchannel

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

12 juni

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Till anmälanBli medlem