27 maj 2024

NIX-nämnden söker Beredningsjurist

Beredningsjurist

NIX-nämnden är näringslivets instans för att se till att dina personuppgifter används på ett ansvarsfullt sätt i marknadsföring.

Vad vi vill att du ska göra

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att du tillsammans med nuvarande beredningsjurist får handlägga anmälningar, kontakta företag för begäran av yttranden och eventuella kompletteringar, skriva underlag för uttalanden, uppföljning och framtagande av statistik samt förbereda inför möten m.m. Arbetet bedrivs i nära samarbete med nämndens sekreterare som också är SWEDMAs chefsjurist.

Vem är du?

Du som söker är i mitten av din utbildning. Dina personliga egenskaper är något som vi värderar högt och vi söker dig som är ansvarstagande, självständig och som uttrycker dig mycket bra i tal och skrift. Gärna med ett intresse för marknadsrätt och GDPR.

När kan du börja?

Tillträde snarast

Omfattning?

Anställningen är på deltid, ca 8 – 12 timmar per vecka. Arbetet sker främst på distans och du har stora möjligheter att själv styra din arbetstid utifrån dina studiebehov. Timlön enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg per e-post till info@nixnamnden.se. Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 16 juni 2024 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta SWEDMAs chefsjurist Mattias Grundström mattias.grundstrom@swedma.se.

Alla artiklar