• Event
  • / 50% rabatt på Sales & Marketing Expo

50% rabatt på Sales & Marketing Expo

Datum: 21-22 februari 2024
Var: Kistamässan, Stockholm
Läs mer: https://salesmarketingexpo.se/

Framtiden för försäljning och marknadsföring: Upptäck innovationerna på Sales & Marketing Expo

Välkommen till Sales & Marketing Expo, Sveriges största mässa, konferens och mötesplats för alla inom sälj och marknadsföring. Swedma-medlemmar får 50% rabatt på konferensbiljetten via denna länk, eller uppger SWEDMA50 i registreringen.

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning där du möter över 120 leverantörer inom försäljning och marknadsföring. Upplev en spännande blandning av digitalisering, effektiv försäljning, framtidsinriktade marknadsstrategier och mycket mer. ’Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö.´

Parallellt med mässgolvet pågår en högkvalitativ konferens för sälj- och marknadsavdelningar. Konferensen erbjuder ett toppaktuellt program med försäljnings- och marknadsledare. Oavsett ditt arbetsområde fördjupar konferensen din förståelse för det omfattande medie- och försäljningslandskapet.

Konferensprogrammet uppdateras löpande fram till mässan. Missa inte chansen att delta i denna unika möjlighet till kunskapsutbyte och nätverkande. Ta del av insikter från experter, stärk dina färdigheter och håll dig uppdaterad med de senaste trenderna. Sales & Marketing Expo är platsen där du tar nästa steg mot framgång i den snabbrörliga världen av försäljning och marknadsföring.

Datum & tid:

Datum: 21-22 februari 2024
Var: Kistamässan, Stockholm
Läs mer: https://salesmarketingexpo.se/

Plats:

Kistamässan

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Köp biljettBli medlem