ÄR DU UTE EFTER EN NY STOL?

Bild till annons

Webbansvarig | BRIS

Vill du vara med och utveckla vår kommunikation och bris.se?

Vill du vara med och utveckla vår kommunikation och bris.se? Vi söker nu efter en Webbansvarig som drivs av att skapa en digital miljö och upplevelse som är både inspirerande och användarvänlig. Bris är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Vi har under de senaste åren vuxit och söker därför nu efter en ny kollega till enheten för kommunikation och påverkan. Nu vill vi ta vår webb till nästa nivå och letar efter dig som också vill det och ser utvecklingsmöjligheter. Vi har höga ambitioner och tänker oss att du också har det. Genom din omvärldsbevakning har du koll på det senaste och ser möjligheter att implementera dina spaningar i arbetet som du genomför.

Läs mer härInförandedatum: 2023-01-30Senaste ansökningsdatum: 2023-02-10
Bild till annons

Webbredaktör | BRIS

Kan du bygga sidor och innehåll i Optimezely (EpiServer)?

Vill du vara med och utveckla vår kommunikation och bris.se? Vi söker efter en webbredaktör som drivs av att skapa en digital miljö och upplevelse som är både inspirerande och användarvänlig. Bris är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Vi har under de senaste åren vuxit och söker därför nu efter en ny kollega som webbredaktör till enheten för kommunikation och påverkan.

Läs mer härInförandedatum: 2023-01-30Senaste ansökningsdatum: 2023-02-10
Bild till annons

Manager, Development & Outreach | Human Rights Watch

Manager, Development and Outreach

The Development and Outreach Department of Human Rights Watch (HRW) is seeking applicants for the position of Manager to focus on fundraising in Sweden. The Manager will lead the work on events in Sweden, including the HRW flagship fundraising event, the Voices for Justice Annual Dinner, develop strategic donor relations, and identify new fundraising channels. In collaboration with the Development and Outreach Team in Stockholm, the Manager will develop and maintain a portfolio of supporters, create campaigns, and enhance both internal and external communication. This full-time position will be based in our Stockholm office and will report to the Stockholm City Director, responsible for fundraising.

Läs mer härInförandedatum: 2023-01-30Senaste ansökningsdatum: 2023-02-19Vill ni synas här med er platsannons?