ÄR DU UTE EFTER EN NY STOL?

Bild till annons

Manager Marketing Campaign | ATG

Manager Marketing Campaign

Hos oss får du möjlighet att arbeta med kampanj-och kundkommunikation med några av Sveriges största och mest använda produkter, mot målet att skapa världens bästa användarupplevelse. Nu har vi en viktig nyckelroll att tillsätta på vår Marknadsavdelning. Har du tidigare erfarenhet från marknads- och kampanjarbete? Läs då vidare!

Läs mer härInförandedatum: 2022-08-30Senaste ansökningsdatum: 2022-09-30
Bild till annons

Marknads­koordinator/juniorkonsult (deltid/extraarbete) | Brakeley Nordic

Brakeley Nordic söker nu en marknadskoordinator /juniorkonsult.

Som marknadskoordinator kommer du ha en viktig roll i vårt arbete med olika marknadsföringsaktiviteter. Du kommer arbeta med de öppna utbildningar, seminarier och andra events vi anordnar – genom att synliggöra dem, administrera anmälningar, ordna med lokaler och andra praktiska frågor. Du kommer även arbeta med vårt CRM-system, vår sajt, våra nyhetsbrev och kommunikation i sociala media.

Läs mer härInförandedatum: 2022-09-13Senaste ansökningsdatum: 2022-09-30
Bild till annons

Företagsinsamlare | Räddningsmissionen Göteborg

Räddningsmissionen Gbg söker företagsinsamlare

Tjänsten är med sina arbetsuppgifter fördelat mellan två verksamheter, 50 % inom socialt företagande och 50 % inom insamling. Du kommer att vara en del av Räddningsmissionens insamlingsteam som ansvarar för organisationens monetära insamlingsarbete och du rapporterar till biträdande direktor som har ytterst ansvar för både insamling och socialt företagande. Du kommer även samarbeta nära verksamhetschef för socialt företagande med syftet att utöka samarbeten med livsmedelsbranschens aktörer.

Läs mer härInförandedatum: 2022-09-30Senaste ansökningsdatum: 2022-10-13
Bild till annons

IT-ansvarig hos Riksförbundet Hjärtlung | Riksförbundet Hjärtlung

En IT-ansvarig med stort samhällsengagemang

Vi söker en erfaren och driven person att leda riksförbundets IT-verksamhet vilket innebär ansvar för den digitala utvecklingen, drift, underhåll m.m. Den centrala uppgiften i denna nyckelroll är att utveckla processer, identifiera behoven samt skapa koncept och lösningar i syfte att upprätta en väl fungerande och strukturerad IT-funktion.

Läs mer härInförandedatum: 2022-09-13Senaste ansökningsdatum: 2022-10-31Vill ni synas här med er platsannons?