• Event
  • / Så får ditt budskap bättre effekt – prata med mottagarna på deras villkor

Så får ditt budskap bättre effekt – prata med mottagarna på deras villkor

EVENTET ÄR KOSTNADSFRITT

Datum: 11 september 2024

Kl: 13:00 – 14.00

Undvik missförstånd, irritation eller ignorans genom att välja rätt kanal för ditt budskap.

Tillsammans med PostNord bjuder vi in till ett seminarium (kommer även sändas digitalt) i Göteborg för att gå igenom rapporten “Mottagarmakt”. Rapporten Mottagarmakt tas fram varje år av PostNord i samarbete med Kantar och kartlägger hur svenska hushåll vill ta emot såväl reklam som affärskommunikation i en mängd olika kommunikationskanaler. Vi frågar såväl om digitala kommunikationskanaler såsom mejl, YouTube, TV, radio, utomhus t.ex. som om kommunikation i den fysiska postlådan, brev, tidningar, direktreklam och hur de reagerar när de inte själva får välja hur och var de ska bli kontaktade. Tidningar (magasin och lokala gratistidningar) är ett nytt område för i år för Mottagarmakt.

Att välja bort postlådan är att välja bort kunder

Marknadskommunikation i postlådan är uppskattad och ger avsändaren en möjlighet att kommunicera djupare med mottagarna. Det framgår i rapporten att 96 procent vet när det senast fick en försändelse i postlådan vilket tyder på bra uppmärksamhet i ”kanalen”.

Kort om företaget och om föreläsaren

PostNord är den  ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,  distribution och logistik i Norden.

Här nedan kan ni läsa och ladda ner rapporten.


Övriga föreläsare

Bild huvudföreläsare

Thomas Klamell

Produktkommunikatör, PostNord

Bild huvudföreläsare

Leif Holm

Senior analyst, PostNord

Datum & tid:

Datum: 11 september 2024

Kl: 13:00 – 14.00

Plats:

IOffice Göteborg, Sjöbefälsskolan Kvarnbergsgatan 2 Alt. Digitalt via länk i Quickhannel

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Sista anmälningsdag:

9 september 2024

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Signa upp dig här Bli medlem