MadTech 2024 

Vår medlem Remotion presenterar MadTech 2024, där de utforskar framtidens marknadsföringsteknik och AI. Delta i en heldag med insikter från ledande branschexperter och talare. I oktober kan du upptäcka de senaste trenderna, träffa inspirerande tänkare och få kunskap som hjälper dig att utveckla ditt företag framöver.

Perfekt för team inom:

  • Performance Marketing
  • Kundupplevelse & CRM
  • Kundlojalitet
  • IT & teknik
  • Digital, webb & e-handel
  • Data & analys

Vad kan du förvänta dig? 

Remotion erbjuder fyra specialiserade spår anpassade för olika branscher. Du kan välja att delta i flera spår under dagen och anpassa din upplevelse efter dina intressen och behov.

Datadrivna beslut – Lär dig hur du använder dataanalys för att fatta smartare affärsbeslut. Få praktiska verktyg och insikter för att omvandla komplex data till tydliga strategier.

Val av kanal – Bemästra hur du samordnar flera marknadsföringskanaler för att förbättra kundengagemanget. Lär dig att integrera digitala och traditionella medier för att leverera ett enhetligt varumärkesbudskap.

Personalisering – Utforska tekniker för att skapa mer personliga kundupplevelser. Använd data och teknik för att skapa innehåll som engagerar och konverterar.

Framtidens teknologier – Upptäck nya teknologier och hur du integrerar dem i din företagsarkitektur. Lär dig om de senaste framstegen inom AI, maskininlärning och molninfrastruktur för att framtidssäkra din verksamhet.

Säkra din plats nu för en heldag som kommer att förändra din syn på marknadsföringsteknik och öppna upp nya möjligheter för ditt företag. Registrera dig och läs mer via länken. Hoppas vi ses där! 

Datum & tid:

17 oktober 2024

Tid: 08.15 – 16.30 konferens

16.30 – 19.00 mingel & drink 

Plats:

Life City Stockholm

Pris exkl moms:

Gratis för medlemmar i SWEDMA

Gratis för övriga

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Registrera dig Bli medlem